Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Lenka » 17. leden 2016 08:37

vikinek: Myslíš, že ty textury hledal? Podle mě potřeboval balík o velikosti xy jako pozadí na webovou šablonu nebo tak něco tak vzal celou první a půl druhý stránky v tom pořadí, jak mu to vyskočilo.
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Lenka » 17. leden 2016 08:38

Ravennka píše:Taková poznámka pod čarou - když je to tady Čech, tak je dobrej a má know how; když je to Rusák, tak je to hajzl z velkovýrobny :lol:

Nesmysl. Jsou to kšeftaři - mistři marketingu. Od obou se můžeme učit. Z toho, kdo komunikuje česky, se dají informace vyrazit snáz. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 17. leden 2016 08:46

Já to myslela spíš vzhledem k reakcím ;) u Rusáků nikdo neřeší nějaký marketing, protože tam toho za chvíli nasáčkuje šílený množství a někteří místní pak nadávají, jak je tam zapleveleno...
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod vikinek » 17. leden 2016 09:00

Lenka píše:vikinek: Myslíš, že ty textury hledal? Podle mě potřeboval balík o velikosti xy jako pozadí na webovou šablonu nebo tak něco tak vzal celou první a půl druhý stránky v tom pořadí, jak mu to vyskočilo.

Ahojky právě že hledal některé jsou skoro až na konci sem koukal odkud to vybíral. :D :D :D
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 17. leden 2016 09:02

vikinek píše:
Lenka píše:vikinek: Myslíš, že ty textury hledal? Podle mě potřeboval balík o velikosti xy jako pozadí na webovou šablonu nebo tak něco tak vzal celou první a půl druhý stránky v tom pořadí, jak mu to vyskočilo.

Ahojky právě že hledal některé jsou skoro až na konci sem koukal odkud to vybíral. :D :D :D

To záleží jaký zadal kw. Vyhledávání je tím často zkreslené. Navíc mohl jet po odkazech pod obrázkem.
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Lenka » 17. leden 2016 09:03

Ravennka píše:Já to myslela spíš vzhledem k reakcím ;) u Rusáků nikdo neřeší nějaký marketing, protože tam toho za chvíli nasáčkuje šílený množství a někteří místní pak nadávají, jak je tam zapleveleno...

Tak u vikinka jasně všichni autocenzurujeme, protože tušíme, že když ho naštvem, tak nám neprozradí, jak to dělá. :lol: U Rusáků je to jedno, ti nám nic neřeknou tak jako tak. :lol:

A že by Yuri a spol. neřešili marketing? Trochu naivní představa. :twisted:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod vikinek » 17. leden 2016 09:18

leni tam je jen 59 stránek to má projité za chvilu. :D :D :D
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 17. leden 2016 09:40

vikinek píše:leni tam je jen 59 stránek to má projité za chvilu. :D :D :D

Pokud je autista tak jistě. Já bych ztratila koncentraci na konci druhé stránky. :-D Což se mi běžně stává u mě, když něco hledám. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod artus » 17. leden 2016 10:22

Lenka píše:Bananaboy, Artus: Bodejď, naservíruje vám know-how na talíři. Kdybyste sledovali diskusi dlouhodobě, věděli byste, že vikinek prodává převážně v Egyptě a Indii, zatímco já prodávám v Izraeli, Japonsku a Brazílii. Pokud se chcete chytit s texturama z Texigenu, najděte si klientelu jinde. :lol:

Ale mne je úplne jedno, kde predáva ktokoľvek, diskusiu sledujem dostatočne pozorne, ale nepotrebujem ani vikinkov know-how ani nikoho...jednoducho len rozmýšľam nad reakciami a informáciami. Zo svojej podstaty viac počúvam ako hovorím :) Viac sa dozviem :P
artus

Reputace: +13

Příspěvekod Lenka » 17. leden 2016 11:27

Tak přinejmenším se dozvíš, kdo všechno nemá vztah k zimním sportům a tak radši sedí u bedny a čeká, až to přejde. Ostatní jsou v terénu s foťákem. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse