| Hodnocení: 0 |
Ravennka píše:Taková poznámka pod čarou - když je to tady Čech, tak je dobrej a má know how; když je to Rusák, tak je to hajzl z velkovýrobny
Lenka píše:vikinek: Myslíš, že ty textury hledal? Podle mě potřeboval balík o velikosti xy jako pozadí na webovou šablonu nebo tak něco tak vzal celou první a půl druhý stránky v tom pořadí, jak mu to vyskočilo.
vikinek píše:Lenka píše:vikinek: Myslíš, že ty textury hledal? Podle mě potřeboval balík o velikosti xy jako pozadí na webovou šablonu nebo tak něco tak vzal celou první a půl druhý stránky v tom pořadí, jak mu to vyskočilo.
Ahojky právě že hledal některé jsou skoro až na konci sem koukal odkud to vybíral.![]()
![]()
Ravennka píše:Já to myslela spíš vzhledem k reakcímu Rusáků nikdo neřeší nějaký marketing, protože tam toho za chvíli nasáčkuje šílený množství a někteří místní pak nadávají, jak je tam zapleveleno...
vikinek píše:leni tam je jen 59 stránek to má projité za chvilu.![]()
![]()
Lenka píše:Bananaboy, Artus: Bodejď, naservíruje vám know-how na talíři. Kdybyste sledovali diskusi dlouhodobě, věděli byste, že vikinek prodává převážně v Egyptě a Indii, zatímco já prodávám v Izraeli, Japonsku a Brazílii. Pokud se chcete chytit s texturama z Texigenu, najděte si klientelu jinde.
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.