Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Lenka » 17. leden 2016 18:02

Březňačky nejez, jsou hubený. Opatři si pekinku nebo pižmovku, to jsou masný plemena.
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Host » 17. leden 2016 18:03

Ještě o šrot se s nima budu dělit...
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Host » 17. leden 2016 18:27

Trochu off topic: https://www.facebook.com/notes/%C5%A1tv ... 5463983584 tohle se psalo o globálním ochlazování ještě v relativně nedávné době...:-)
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Lenka » 18. leden 2016 12:32

Hele, co jsem dnes prodala - takže mají pravdu ti, co tvrdí, že prodat se dá cokoli. Jen houšť (chudák umění pláče někde v báru nad tequillou).

http://www.shutterstock.com/pic-2373888 ... ndhog.html
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod vikinek » 18. leden 2016 15:44

Lenka píše:Hele, co jsem dnes prodala - takže mají pravdu ti, co tvrdí, že prodat se dá cokoli. Jen houšť (chudák umění pláče někde v báru nad tequillou).

http://www.shutterstock.com/pic-2373888 ... ndhog.html

Gratulace leni já dneska slabé jen 129 koberců a jednu licenci k nim za necelé 4 dolary. :D :D :D :D :D Ale předtím dva dny ani tuk.
vikinek

Příspěvekod Lenka » 19. leden 2016 07:00

Co budeš dělat až koberce vyjdou z módy? Nechtělo by to už v téhle fázi rozšířit slovník? :-D 129 stažení najednou je hodně, to respekt, na druhou stranu - z 6000 stejně pojmenovaných věcí? To už tak slavně nevypadá....
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod petr35 » 19. leden 2016 13:24

Jsem v příjemným šoku, na Depositphotos mám 2 prodeje za 4,08 USD, to se mi ještě nestalo, zatím byly jen prodeje za 0,30 a jen jednou za 0,60. No kdyby to bylo takhle denně, tak se vůbec nezlobím :-) :-)
petr35

Příspěvekod Lenka » 19. leden 2016 15:14

petr35 píše:Jsem v příjemným šoku, na Depositphotos mám 2 prodeje za 4,08 USD, to se mi ještě nestalo, zatím byly jen prodeje za 0,30 a jen jednou za 0,60. No kdyby to bylo takhle denně, tak se vůbec nezlobím :-) :-)

Gratuluju. Přeju ti aby to nebylo jako u mě - jednou za rok. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod vikinek » 20. leden 2016 10:09

Lenka píše:Co budeš dělat až koberce vyjdou z módy? Nechtělo by to už v téhle fázi rozšířit slovník? :-D 129 stažení najednou je hodně, to respekt, na druhou stranu - z 6000 stejně pojmenovaných věcí? To už tak slavně nevypadá....

Až to vyjde z mody tak se nic neděje, vždyť je to PC odpad jak já tomu říkám par papírků obalu vod bonbonu měsíc práce a na tom je postavené celé pordfolio které už si na sebe za necelé dva měsíce vydělalo takže ať si to žije svým způsobem. Já už nic rozšiřovat nebudu naopak ruším všechny ostatní banky nechám žít jen SS a Ameriku jinak se s tím budu zabývat soukromě. Přišel sem na dobrý způsob jak se toho zbavovat ve velkém protože sem našel kdo to to ve velkém kupuje a na co pak následně používají, byla proste jen náhoda že si mě našli ti co to koupili na SS mě nějakým způsobem našli na Americe tam zjistili že mám stejné věci stejné jméno ale na Americe mám kontaktní udaje jako email a tak mě oslovili jestli bych jim mohl předložit nějaký širší vzorník případně jestli bych jim mohl udělat vzory na zakázku atd. No a to mě dovedlo k myšlence že takových firem je po světě tsa tisíce a není žádní problém si je najít v obchodních registrech a následně jim předložit ukázkový katalog co sem na rychlo vyrobil co jsem taky na zkoušku udělal a z 10 oslovených firem se chytli dvě což není špatný poměr. Je to sice o hodně pracnější než nahrát fotky na fotobanku a čekat co se sem tam prodá ale zase tady jak získáš své zákazníky tak je máš na dlouho protože toho potřebují kvanta a neustále nové vzory a to nemluvím o tom že na bance dostaneš 25 centu a od nich na přímo 5 dolaru za jeden vzor. Do budoucna nevím jak se to bude vyvíjet ale už teď vím že rozhodne vydělám víc jak na všech bankách dohromady. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikinek

Příspěvekod Návštěvník » 20. leden 2016 11:27

nič proti, ale zdá sa mi trochu choré stavať kariéru na generátoru obrázkov...
Návštěvník

IP: 31.192.95.2xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse