Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod vikinek » 20. leden 2016 13:05

Návštěvník píše:nič proti, ale zdá sa mi trochu choré stavať kariéru na generátoru obrázkov...

Je vidět ze si mladý kluk a s tímhle názorem na život to moc daleko nedotáhneš pokud ho rychle nezměníš. Je to úplně stejný jako bych řekl ze používat pc na malování je choré a stavět na tom kariéru když všichni co tu sou použivají pc ke své tvorbě a různé programy jak nastroj pro svou tvorbu. Podle mě je generator jen nástroj třeba jak tužka štětec a je jen na každém co na něm do káže vyrobit. To je jedna věc, druha je, ty apsolutně nevíš jak to vyrábím a jestli si myslíš že třeba tento vzor http://fineartamerica.com/featured/16-k ... ebeda.html byl vyrobený na texigenu tak se svinsky pleteš je to dlaždicově poskládaný vzor výřezu asi z 20 obrazků s fraktálu. S texigenu je tam hodně málo vzoru jsou to převážně moje techniky co si samozřejmě nechám pro sebe a mohu ti říct že texigen už vůbec nepoužívám. Proc to všechno děláme je snad jasné všem děláme to pro peníze a každý se snaží na tom nějak vydělat každý používá něco jiného a každý má svou techniku tak nechápu proč by to mělo být choré?
Hodnocení: 0
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod Návštěvník » 20. leden 2016 13:10

Já jsem mladý kluk, ale ty si starý děda, který se doposud nenaučil česky.
Návštěvník

IP: 109.80.147.1xx

Příspěvekod Jirik » 20. leden 2016 13:23

Jen takovou zkušenost za sebe. Byl jsem na pár veletrzích interiéru, kde jsem ukazoval výrobcům-vystavovatelům, své tapety co mám na fotobankách a téměř ihned chtěli se mnou spolupracovat a nabídnout mi zakázky. A další příklad použití, třeba těch koberců a dlaždic co má Vikinek: Když koukám jak by šli podobné dlaždice použít v interiéru, tak pokud se podíváte jak vypadá interiér stěn v orientálním světě, tak mají ozdobenou stěnu několika různýma dlaždicema vedle sebe, právě s tímto orientálním vzorem. Je to zkrátka jejich orientální styl výzdoby a vypadá to pro nás dost exoticky. Tak tolik k využití podobných dlaždic. (jo a případně omluvte mojí gramatiku)
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod Jirik » 20. leden 2016 13:28

Jo a klobouk dolu Vikinkovi, tam kam on se na fotobankach aj. dostal za 3 měsíce, jsem se já nedostal skoro ani za 2 roky. A původně jsem myslel, že Vikinek je nějakej mladej klučina, když tu začal přispívat, do té doby než odhalil svou tvář. No kdo umí ten umí.
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod vikinek » 20. leden 2016 13:31

Jirik píše:Jo a klobouk dolu Vikinkovi, tam kam on se na fotobankach aj. dostal za 3 měsíce, jsem se já nedostal skoro ani za 2 roky. A původně jsem myslel, že Vikinek je nějakej mladej klučina, když tu začal přispívat, do té doby než odhalil svou tvář. No kdo umí ten umí.

Dík za uznání :D :D :D
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 20. leden 2016 14:00

Nevím, který svátek teď u Vás frčí, ale tématem (alespoň dneška) jsou už zase Vánoce :mrgreen: : a vzhledem k tomu, že to včera byly Velikonoce, tak musím říct, že ten rok uběhl jako voda :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod vikinek » 20. leden 2016 14:49

Co jsi zase prodala? Pochlub se.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikinek

Příspěvekod petr35 » 20. leden 2016 14:57

petr35

Příspěvekod Ravennka » 20. leden 2016 20:49

Nejzajímavější mi na tom všem přijde kam to směřovalo... do oceánu na východ od nejjižnějšího cípu Austrálie skoro až na kraji tý mapky =)
Ravennka

Příspěvekod Ravennka » 21. leden 2016 18:46

Otázka dne - dneska jsou nějaké skvrny na Slunci, a nebo si řekli, že to už stačilo pro tento týden a bude se prodávat jenom tak "sporadicky"? :?
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse