Návštěvník píše:nič proti, ale zdá sa mi trochu choré stavať kariéru na generátoru obrázkov...
Je vidět ze si mladý kluk a s tímhle názorem na život to moc daleko nedotáhneš pokud ho rychle nezměníš. Je to úplně stejný jako bych řekl ze používat pc na malování je choré a stavět na tom kariéru když všichni co tu sou použivají pc ke své tvorbě a různé programy jak nastroj pro svou tvorbu. Podle mě je generator jen nástroj třeba jak tužka štětec a je jen na každém co na něm do káže vyrobit. To je jedna věc, druha je, ty apsolutně nevíš jak to vyrábím a jestli si myslíš že třeba tento vzor http://fineartamerica.com/featured/16-k ... ebeda.html byl vyrobený na texigenu tak se svinsky pleteš je to dlaždicově poskládaný vzor výřezu asi z 20 obrazků s fraktálu. S texigenu je tam hodně málo vzoru jsou to převážně moje techniky co si samozřejmě nechám pro sebe a mohu ti říct že texigen už vůbec nepoužívám. Proc to všechno děláme je snad jasné všem děláme to pro peníze a každý se snaží na tom nějak vydělat každý používá něco jiného a každý má svou techniku tak nechápu proč by to mělo být choré?