Adobe CC licencia

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: Adobe CC licencia

Příspěvekod thor83 » 7. leden 2016 11:09

Stačí být studentem denního studia..
Dokonce stačí být dálkovým studentem.

Tohle mi tenkrát přišlo od adobe : V případě, že se jedná o školní zařízení akreditované MŠMT ČR a vydávající pro Vaše studium vysvědčení, diplom, ...., je dálkové studium řazeno jako kvalifikující ke slevě.

Při objednávání chtějí akorát údaje o škole a školní mail zrovna to jdu zkusit .-) Ale kupuji si celý balík CC za necelých 20 € měsíčně
Hodnocení: 0
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod karelk » 9. leden 2016 18:37

thor83 píše:Stačí být studentem denního studia..
Dokonce stačí být dálkovým studentem.

Tohle mi tenkrát přišlo od adobe : V případě, že se jedná o školní zařízení akreditované MŠMT ČR a vydávající pro Vaše studium vysvědčení, diplom, ...., je dálkové studium řazeno jako kvalifikující ke slevě.

Při objednávání chtějí akorát údaje o škole a školní mail zrovna to jdu zkusit .-) Ale kupuji si celý balík CC za necelých 20 € měsíčně

V tom ceníku je ale napsáno že se jedná o "akční ceny za první rok". Nebo jsem to špatně pochopil?
karelk

Reputace: +3

Příspěvekod thor83 » 9. leden 2016 22:51

Ano je to akční cena (sleva) na rok . Poté se to prodlouží za normální taxu nebo smlouvu zrušíš.
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Ravennka » 20. leden 2016 14:06

Nevím, jestli to někoho zajímá, nicméně mi přišlo do mailu:

Adobe Creative Cloud se slevou pro přechod z verzí CS6 až CS5

Využijte současnou nabídku Adobe a získejte slevu až 33% pro přechod na současnou verzi, pro první období. U nových účtů je možné si první období zvolit na dobu 12 až 36 měsíců, u stávajících účtů je doba platnosti (a k tomu také odpovídající cena) počítána do již stanoveného výročního data zákazníka.

Produkty v nabízené akci

kompletní sada Adobe Creative Cloud - SLEVA 28%
kompletní sada Adobe Creative Cloud včetně Adobe Stock - SLEVA 20%
jednotlivé aplikace Adobe ve verzi CC - SLEVA 33%
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Pitju » 26. leden 2016 11:40

Dobrý deň
Potreboval by som trošku poradiť. Poblematika ja viac menej účtovníckeho charakteru. Mám zamestnanie a pozastavenú živnosť z ktorej mi však ostalo DPH číslo. Chcel by som kúpiť AI CC 2015 od českého distribútora, ktorý mi zaslal cenu v predfaktúre bez DPH keďže pri vypisovaní formulára som uviedol aj číslo DPH. Prispievam na fotobanky ilustráciami. Mám zaplatiť faktúru takto alebo mám požiadať distribútora aby mi zaslal predfaktúru s DPH?

Ešte niečo: Už dávnejšie ma napadla jedna myšlienka (možno nie som prvý). Sme tu prispievatelia s lepšími príjmami aj niektorí so slabšími. Myslím však, že väčšina z nás v účtovnom systéme a problematike zárobkov a ich zdaňovaní nemá jasno neustále zmeny pravidiel, DPH, EU.... (možno sa mýlim ale ja určite). Viete o niekom, kto má tieto veci v malíčku (jednotlivec, účtovnícka firma...)? Môže byť relatívne drahý ale ak by riešil problematiku pre skupinu fotobankérov, tak v konečnom dôsledku by to nemuselo byť tak zlé. Osobne som bol v niekoľkých firmách zaoberajúcich sa účtovníctvom, ale ich klientela je obmedzená na miestnych podnikateľov samozrejme. Keď som im vysvetľoval situáciu pozerali na mňa ako puci. Neviem ako by to mohlo celé fungovať, ale za pokus to stojí, či?
Pitju

Reputace: +17

Příspěvekod medrolist » 2. únor 2016 16:53

Ahojte od dnes skúšam trial verziu Illustrátoru a už mám otázky :D
1. Môžu sa používať všetky 3 možnosti blendu aby to ostal čisto vektor? (smooth color, specified distance a steps)
2. Čo efekty? všetky sú bitampové?
3. Opacity je v každom prípade bitampová?

Prípadne nieje niekde zoznam čo všetko sa môže/nemôže používať aby ostal obrázok čisto vektorový?
Lebo čo pozerám tutorialy tak skoro všade používajú priehladnosť alebo blur, čisto vektorových tutorialov som našiel poskromne :-/

Ďakujem
medrolist

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 2. únor 2016 17:36

1. Môžu sa použiť všetky tri možnosti, akurát pri "Smooth color" si treba dávať pozor, lebo sa niekedy nevôjdeš do dátového limitu 15 Mb na Shutterstocku, takže lepšie je používať "Specified steps" a strážiť si počet krokov blendu.

2. Nie sú všetky bitmapové. A aj z tých bitmapových sa dajú spraviť vektory keď sa vie, ako na to. ;) Ale to je na dlhšie rozprávanie.

3. Opacity nie je vždy bitmapová. Napríklad opacity v blende nie je bitmapová. V iných prípadoch záleží kde a ako ju použiješ.

Čo sa týka tutoriálov, skús tutoriály od Juli Rose. Je to celkom šikovná, mladá ruska ktorá kreslí pre microstock, takže všetky jej tutoriály by mali byť čisto vektorové.
https://www.youtube.com/channel/UCd3OlB ... txQ/videos
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod medrolist » 2. únor 2016 18:14

Ďakujem :) a nevieš takto z hlavy akou technikou mohlo byť robené to svetlo okolo mesiaca na tomto obrázku? http://www.shutterstock.com/pic-3166234 ... ation.html
medrolist

Příspěvekod Bananaboy » 2. únor 2016 18:30

medrolist píše:Ďakujem :) a nevieš takto z hlavy akou technikou mohlo byť robené to svetlo okolo mesiaca na tomto obrázku? http://www.shutterstock.com/pic-3166234 ... ation.html

To svetlo okolo mesiaca je robené pravdepodobne obyčajným kruhovým prechodom, alebo možno blendom. Keď sa to spraví dobre, tak sú výsledky rovnaké a nedá sa to rozoznať. A pravdepodobne je krytie toho prechodu, alebo blendu zmenené na režim "Screen", aby to viac žiarilo a pôsobilo viac ako svetlo.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod medrolist » 2. únor 2016 19:22

Aha ďakujem, skúsim spraviť niečo aj podla videí od tej rusky, no vidím čo ona spraví za 10-20 minut ja budem robiť 2-3 hodiny a nieje istý koniec :D
medrolist

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse pro nováčky