Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 31. leden 2016 22:22

Buďme trochu "konspirační" - vidím to na magisterskou práci nějakého studenta humanitních věd 8-)

Ostatně, každý si tu může plkat jaké kraviny chce, dokud to nebude přes čáru u Petra ;) Není co řešit...
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod IM_foto » 31. leden 2016 22:45

vikinek píše:Když já stavěl první pc tak ty si možná ještě nebyl ani na světe to bylo tak kolem roku 1975 pak vyšlo atri amiga pak 386 a pak pentium až po dnešní 12 jadra.

Urcite jsem te nechtel urazit a uz vubec ne ti neco zakazovat. Obdivuju kazdeho kdo neco dela misto toho aby cumel na Ordinaci v ruzove zahrade. Protoze sam pracuju na svem internetovem projektu, vim ze bych byl sam obcas rad, kdyby mi nekdo nalil cisteho vina. Tak to hned neber negativne, spatna zprava je lepsi nez zadna!

Edit: to by jsi ve svem veku jiz mohl vedet ;)
IM_foto

Reputace: +26

Příspěvekod rades » 31. leden 2016 23:45

Ravennka píše:No já bych Ti k tomu všemu jenom řekla jedno - zabezpečuj jak chceš, kdo chce, ten to stejně sosne... a pokud to budeš mít nějak supr dupr giga hyper ochranu, tak by se taky mohlo stát, že se z toho stane challenge pro "jistou" skupinu - kdo to prolomí první =))

Nechci vypadat jako nějakej negativní rejpal, ale mi přijdeš jako kapku naiva. I když, operuju už dlouho i s druhou variantou - že jsi perfektní troll ;)

:-D Poslední věta=palec nahoru :-)
rades

Reputace: 0

Příspěvekod vikinek » 1. únor 2016 00:24

Přesně tak zde si muže každý říct co chce ale nikomu to nedává právo k tomu aby někoho zato co napsal urážel zesměšňoval ponižoval. Víš já jsem prostě stará škola jak se říká a občas se potřebuji odreagovat tak kouknu sem kdo co napsal napíši co dělám já pozdravím popřeji vám hezky den. Jenže ať napíši cokoliv tak se na mě sesype salva narážek urážek a já nevím čeho všeho a to jen proto že vy už apsolutně neumíte kamarádsky komunikovat a vůbec si ani neuvědomujete že toto forum by mělo být sdružení nějakých umělců kde by se mělo probírat různé náměty techniky kde by jsme se měli sdílet na sociálních sítích na vašich stránkách ukazovat si svá díla hledat společně nové možnosti lepšího prodeje a jiné věci okolo. Jsem přesvědčen o tom pokud by tak tomu bylo bylo by to pro všechny přínosem každý by se sem těšil co se nového doví ti slabší by produkovali kvalitnější zboží a díky sdílení by na vaše portfolia chodilo víc lidí atd. Toto je má škola byl sem tak vychován a rozhodně to už měnit nebudu. Jenže tady se s toho nic nekoná a co hůř vidí ve druhém hrozbu konkurenta panuje tu závist a jak je vidět jsou zde nastaveny mantinely toho co tu člověk může říct a co ne osobně vyzkoušeno a tak si říkám co tu vlastně pohledávám když já sem vlastně nepatřím. Proto sem se rozhodl že již sem psát nic nebudu a toto je můj poslední příspěvek. Takže všem přeji hodně zdaru ve své práci.
vikinek

Příspěvekod Lenka » 1. únor 2016 01:36

A to je škoda. Já jsem se zrovna probudila tak si to tak čtu, a vzpomněla jsem si, že když jsem před časem začínala nahrávat na Turbosquid, tak tam to bylo ošetřený tak, že náhledy si tam každej nahrával sám. A bylo zvykem, že náhled byl zmenšenej cca 125x125 px a k tomu několik výřezů s obrazu ve 100% velikosti, aby mohl zákazník vidět, jak to vypadá z blízka (šumy a tak podobně). Teďka už to teda je x-krát upgradovaný a funguje to jinak, ale pro začátek by ta verze s výřezama možná stačila. Pak byla fáze, kdy jsi mohl prohlížet zvětšenou verzi obrázku (ne 100%) ale né celej obraz, ale vždycky se to posunulo, takže jsi měl na obrazovce vždy jen výřez. Asi se to taky dá obejít, ale je to počítám dost pracný, takže to může odradit nerozhodný.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod dnyvlt » 1. únor 2016 09:47

Canon dneska představil novou jedničku - 1DX Mark II. Fotobankami si na ní rozhodně nevydělám (fotím jen tak pro radost), ale rozhodně se mi líbí. Asi zkusím počkat na nové 5Dčko a pak se rozhodnu. Vím, že někdo tady kupoval 5DS, máte někdo tuhle 1DX v plánu?

Specifikaci jsem našel tady - http://thenewcamera.com/canon-1dx-finally-announced/
dnyvlt

Reputace: +6

Příspěvekod Návštěvník » 1. únor 2016 13:12

Popravde nič prelomové, menší upgrade, af oproti D5 vyzerá papierovo o niečo slabší, iso taktiež papierovo slabšie, možno vo videu má navrch, len veľa ľudí to asi nebude využívať na natáčanie, možno som zle prečítal, ale má to len podporu CF kariet? To by bol zasa mínus pre Canon...i tak myslím, že väčšina čaká na novú 5D, tam sa snáď niečo pohne po prepadáku 5Ds(R),,,
Návštěvník

IP: 31.192.95.2xx

Příspěvekod styna » 1. únor 2016 20:41

Ahojte, už se vám vynulovaly výdělky na SS (po překročení výplatního limitu)? Mě pořád ještě ne...
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Ravennka » 1. únor 2016 20:43

Ne-e, taky ještě nic =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 1. únor 2016 23:19

styna píše:Ahojte, už se vám vynulovaly výdělky na SS (po překročení výplatního limitu)? Mě pořád ještě ne...

Úúúúúúúž!!!
Teda v rozmezí cca 2 předchozích hodin. :-)
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse