Anika píše:Mě tam nic nesmazali, slova v kw jsou, ale prostě se to na ně nevyhledá. Mám obrázek, na výraz easter nikde není (hledám podle pořadí ID, takže najdu pozici, kde by měl být), ale když zadám kombinaci christian easter, je tam. Všimla jsem si toho u více obrázků za poslední týden. Týká se to více kw, nezkoumala jsem všechny jedno po druhém, ale u některých jsou to bohužel ta nejdůležitější.
U některých svých obrázků jsem si všimla, že pravděpodobně s pořadím kw nějak míchají. Mám ve zvyku dát na začátek ta nejdůležitější, potom taková obecnější, která tam kopíruji ze souboru. Takto to dělám kvůli Fotolii, některé fb to pak stejně řadí abecedně. A na SS jsem si všimla, že najednou z ničeho nic bylo na prvním místě u některých obrázků např. slovo wallpaper, které určitě nikdy na první místo nedávám (naopak jakožto obecné slovo jsem ho zařazovala spíše ke konci). Pokud to takhle opravdu míchají a první slova v pořadí mají při vyhledávání nějakou prioritu, může to dost ovlivnit výsledky vyhledávání.