| Hodnocení: 0 |
shalom3 píše:Přestala jsem je už před několika měsíci otravovat![]()
![]()
Bananaboy píše:styna píše:Docela mě štve ten jejich minimální limit pro velikost ilustraceSkoro každý druhý vektor se do té hranice nevleze. Začala jsem se věnovat jednodušším objektům, které později budu sdružovat do komplexnějších celků. Třeba tohle má jen cca 10 kB
Schválne som skúsil uložiť úplne prázdny eps súbor z Illustratoru a má 218 kB.![]()
Bananaboy píše:styna píše:Docela mě štve ten jejich minimální limit pro velikost ilustraceSkoro každý druhý vektor se do té hranice nevleze. Začala jsem se věnovat jednodušším objektům, které později budu sdružovat do komplexnějších celků. Třeba tohle má jen cca 10 kB
Schválne som skúsil uložiť úplne prázdny eps súbor z Illustratoru a má 218 kB.![]()
Anika píše:Jestli to nebude tím, že illustrátor ukládá i palety, vzorníky, štětce, symboly a podobně, pokud se ze souboru neodstraní.
styna píše:Co by podle vás mohlo patřit do kategorie STILL LIFE na DT? Zadala jsem toto spojení do vyhledavače, ale žádnou souvislost mezi nabídnutými obrázky jsem nenašla.
| +styna | Hodnocení: +1 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.