| Hodnocení: 0 |
Ravennka píše:Tak já mám info i různě odjinud, ale tady jsou takoví světoběžníci, co mají každý X dalších aktivit, tak jsem si říkala, jestli náhodou...
Ale musím říct, že na tom business centru některé diskuze fakt pobavilyale dávám do záložek, skoro každý rok, když se dělají daně, přijde někdo s nějakou bombou, se kterou se ještě nikdo nesetkal... tak třeba místo sáhodlouhého vyhledávání v zákonech to vyřeší jeden rychlý dotaz tam =)
Bananaboy píše:Trochu mimo fotobankovej témy, ale tu v Kecoch v kleci sa to snáď môže.![]()
Vie niekto z vás, či sa dajú niekde na Facebooku nájsť štatistiky návštevnosti stránky? Nemyslím osobný Facebook profil, ale myslím vytvorenú stránku na Facebooku. Majú to tam strašne neprehľadné.
Nejaké základné štatistiky prístupov by tam mali byť. Viem, že tam niečo v minulosti bolo, ale teraz to neviem ani za svet nájsť! Potrebujem zistiť aspoň kto a v ktorý deň bol na mojej stránke. Stále mi to vypisuje, že moja stránka mala nové zobrazenia a ja ani neviem, kde si to mám pozrieť.
| +Bananaboy | Hodnocení: +1 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.