Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 19. únor 2016 23:36

Se divim, že ho tam někdo nezastřelil =) přece jenom... v Americe se nekecá ;)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod shalom3 » 19. únor 2016 23:56

Ravennka píše:Tak já mám info i různě odjinud, ale tady jsou takoví světoběžníci, co mají každý X dalších aktivit, tak jsem si říkala, jestli náhodou... ;)

Ale musím říct, že na tom business centru některé diskuze fakt pobavily :lol: ale dávám do záložek, skoro každý rok, když se dělají daně, přijde někdo s nějakou bombou, se kterou se ještě nikdo nesetkal... tak třeba místo sáhodlouhého vyhledávání v zákonech to vyřeší jeden rychlý dotaz tam =)

No, víš, je třeba to brát spíš jen jako vodítko, ne jako něco 100%. Ale aspoň někdy člověk "navětří" ten směr (v té daňové a finanční džungli) ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ravennka » 20. únor 2016 00:31

shalom> jasný, máma účetní, její kamarádka je účetní a vždycky volá se "zaručenými" informacemi a vytváří poplašné zprávy :lol: všichni se berou s rezervou, nejen na internetu jsou všichni odborníci na všechno... :twisted:
Ravennka

Příspěvekod Ravennka » 20. únor 2016 21:48

Tohle je mistr psychoTex http://www.shutterstock.com/gallery-233833p1.html projít 5 stránek u něj znamená točit se pak po zbytek dne :lol:
Ravennka

Příspěvekod shalom3 » 20. únor 2016 22:47

Páni, to fakt vypadá, jako kdyby toho člověka něco vytočilo :lol:
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Hary » 21. únor 2016 10:37

Ahoj, jak jste tu nikde na foru resili ze jsou bidne stazeni novich prizpevku, tak jsem se chtel zeptat, jestli to teda muzete prozradit, kolik tak prumerne mate na sutru v te kolonce zisk z noveho obsahu za 6 mesicu? Nikdy jsem to nejak nesledoval pac mi zisky tak nejak pomalu rostou... Ale zajimalo by me jak to mmaji ostatni.. Ja tam mam tet 144..
Hary

Reputace: +2

Příspěvekod Bananaboy » 21. únor 2016 13:11

Trochu mimo fotobankovej témy, ale tu v Kecoch v kleci sa to snáď môže. ;)
Vie niekto z vás, či sa dajú niekde na Facebooku nájsť štatistiky návštevnosti stránky? Nemyslím osobný Facebook profil, ale myslím vytvorenú stránku na Facebooku. Majú to tam strašne neprehľadné.
Nejaké základné štatistiky prístupov by tam mali byť. Viem, že tam niečo v minulosti bolo, ale teraz to neviem ani za svet nájsť! Potrebujem zistiť aspoň kto a v ktorý deň bol na mojej stránke. Stále mi to vypisuje, že moja stránka mala nové zobrazenia a ja ani neviem, kde si to mám pozrieť. :(
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Josline » 21. únor 2016 13:32

Bananaboy píše:Trochu mimo fotobankovej témy, ale tu v Kecoch v kleci sa to snáď môže. ;)
Vie niekto z vás, či sa dajú niekde na Facebooku nájsť štatistiky návštevnosti stránky? Nemyslím osobný Facebook profil, ale myslím vytvorenú stránku na Facebooku. Majú to tam strašne neprehľadné.
Nejaké základné štatistiky prístupov by tam mali byť. Viem, že tam niečo v minulosti bolo, ale teraz to neviem ani za svet nájsť! Potrebujem zistiť aspoň kto a v ktorý deň bol na mojej stránke. Stále mi to vypisuje, že moja stránka mala nové zobrazenia a ja ani neviem, kde si to mám pozrieť. :(

Já mám nějaké statistyky u své stránky v kartě "Přehledy". Když najedeš na svojí stránku tak pod kolonkou pro vyhledavaní mám "Stránka" "Zprávy" "Upozornění" a "Přehledy". No atam to je rozdělené a na "To se mi líbí" " Dosah" "Návštěvy" a tak dál. A může se nastavit za posledních 7 dní třeba nebo měsíc.
+Bananaboy Hodnocení: +1
Josline

Reputace: +11

Příspěvekod Ravennka » 21. únor 2016 13:44

Hary> to je jako kdyby ses ptal, kolik má kdo výplatu v kolektivu uklízečka - prodavačka - programátor - politik - ředitel nadnárodní korporace. Sám jsi byl - například - PR manažer ve střední firmě. Ať dostaneš od ostatních jakékoliv číslo, nedá se s Tebou srovnat... třeba Ti pomůže tenhle thread s procentama =)
Ravennka

Příspěvekod Hary » 21. únor 2016 13:59

No... to je dobry, dik :-)
Hary

Reputace: +2

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse