Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Bananaboy » 21. únor 2016 14:04

Josline píše:Já mám nějaké statistyky u své stránky v kartě "Přehledy". Když najedeš na svojí stránku tak pod kolonkou pro vyhledavaní mám "Stránka" "Zprávy" "Upozornění" a "Přehledy". No atam to je rozdělené a na "To se mi líbí" " Dosah" "Návštěvy" a tak dál. A může se nastavit za posledních 7 dní třeba nebo měsíc.

Ja tam "Přehledy" nemám. Mám tam "Stránka" "Správy" "Upozornenia" a namiesto prehľadov mám "Nástroje príspevkov". Ono to bude zrejme to isté, ale keď to rozkliknem, tak tam žiadne štatistiky nie sú. :(
Je tam nejaká tabuľka s príspevkami, ale u toho "Dosah" a "To sa mi páči" sú samé nuly, pritom ma Facebook stále upozorňuje, že som mal nové prístupy. Myslím, že to nie sú tie štatistiky, ktoré tam boli kedysi. Tak sa mi zdá ak si správne spomínam, že tam bol v minulosti aj nejaký graf. Nechápem kde to skryli, alebo prečo to úplne odstránili.
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Josline » 21. únor 2016 14:08

Bananaboy píše:
Josline píše:Já mám nějaké statistyky u své stránky v kartě "Přehledy". Když najedeš na svojí stránku tak pod kolonkou pro vyhledavaní mám "Stránka" "Zprávy" "Upozornění" a "Přehledy". No atam to je rozdělené a na "To se mi líbí" " Dosah" "Návštěvy" a tak dál. A může se nastavit za posledních 7 dní třeba nebo měsíc.

Ja tam "Přehledy" nemám. Mám tam "Stránka" "Správy" "Upozornenia" a namiesto prehľadov mám "Nástroje príspevkov". Ono to bude zrejme to isté, ale keď to rozkliknem, tak tam žiadne štatistiky nie sú. :(
Je tam nejaká tabuľka s príspevkami, ale u toho "Dosah" a "To sa mi páči" sú samé nuly, pritom ma Facebook stále upozorňuje, že som mal nové prístupy. Myslím, že to nie sú tie štatistiky, ktoré tam boli kedysi. Tak sa mi zdá ak si správne spomínam, že tam bol v minulosti aj nejaký graf. Nechápem kde to skryli, alebo prečo to úplne odstránili.

Aha, ale nástroje pro zveřejnění tam mám taky.. Tak si začínám myslet, že to bude tím, že jsem měla zaplacenou reklamu tak proto tam mám takové statistiky.
Přílohy
prehledy fb.png
prehledy fb.png (67.75 KiB) Zobrazeno 2517 krát
+Bananaboy Hodnocení: +1
Josline

Reputace: +11

Příspěvekod Bananaboy » 21. únor 2016 14:14

Aha, tak díky. Ja to tam nemám, takže mám smolu a štatistiky si môžem tak akurát cucať z prstu. :lol: :lol:
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Josline » 21. únor 2016 14:20

Bananaboy píše:Aha, tak díky. Ja to tam nemám, takže mám smolu a štatistiky si môžem tak akurát cucať z prstu. :lol: :lol:

V přehledech když rozkliknu "Lidé" tak i vím kolik z jakého města a tak. je tam fakt všechno :). Za tu reklamu jsem dala za 7dní asi 200Kč. Možná se to pak vylatí mít přehled :D
Josline

Reputace: +11

Příspěvekod styna » 21. únor 2016 18:24

Ahojte,
můžete mi doporučit nějaký nástroj na dávkovou konverzi (png do jpg). Zkoušela jsem to s pluginem pro gimp, ale funguje to špatně. První převedené soubory OK, pak klesá kvalita převodu a když je těch souborů více, tak to nedojede ani do konce
styna

Reputace: +40

Příspěvekod sedmicka7a » 21. únor 2016 18:34

styna píše:Ahojte,
můžete mi doporučit nějaký nástroj na dávkovou konverzi (png do jpg). Zkoušela jsem to s pluginem pro gimp, ale funguje to špatně. První převedené soubory OK, pak klesá kvalita převodu a když je těch souborů více, tak to nedojede ani do konce

Irfanview, ten je na to docela dobrý. ;)
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod styna » 21. únor 2016 18:46

Díky za tip. Už jsem se na něj koukala, ale je pro nekomerční použití. Sice mi jde jen o převod do jiného formátu, tak by s tím být problém být neměl.

Kdysi jsem četla Pandův příspěvek ohledně (trial verze Illustrátoru :?: ), že možná do souboru ukládá nějaká data ...
styna

Příspěvekod sedmicka7a » 21. únor 2016 18:51

styna píše:Díky za tip. Už jsem se na něj koukala, ale je pro nekomerční použití. Sice mi jde jen o převod do jiného formátu, tak by s tím být problém být neměl.

Kdysi jsem četla Pandův příspěvek ohledně (trial verze Illustrátoru :?: ), že možná do souboru ukládá nějaká data ...

pak je tu ještě možnost Format Factory, ale ten používám jen u videí a převodu dokumentů, takže s obrázkovými formáty nemám zkušenosti :roll:
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod styna » 21. únor 2016 19:07

sedmicka7a píše:pak je tu ještě možnost Format Factory, ale ten používám jen u videí a převodu dokumentů, takže s obrázkovými formáty nemám zkušenosti :roll:

Ten neznám. Jdu se podívat.

mmch. XnView je taky pro nekomerční... u Photofiltre je ke komerčnímu použití nutná registrace...ForceVision totéž, navíc na sedmičkách možná nepojede...

Asi moc na výběr nemám :lol:

Připojí se ještě někdo s dalším tipem? Co používáte?
styna

Příspěvekod Ravennka » 21. únor 2016 19:17

Já mám irfan na prohlížení, zmenšování a přeukládání a abych pravdu řekla, tak mě ani nenapadlo, že by se to dalo brát jako komerční účel, když si v tom zmenším obrázek, který pak dám na web... Já bych to nehrotila, nechala bych to v tom přechrchlat =)
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse