Slávim

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Slávim

Příspěvekod shalom3 » 14. březen 2016 13:58

Návštěvník píše:Takové věci by se tady neměli vůbec zveřejňovat. Deprese na pochodu :roll:

Berme to spíše jako naději do budoucna.
+hypotekyfidler.cz, +thor83 Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Bananaboy » 14. březen 2016 14:02

weyo píše:Stačilo prísť s obedu a refresh...

Tiež som prišiel z obedu, dal refresh a... ho*no s makom pod padákom. :lol: :lol:
+Pedro, +shalom3, +soim, +weyo Hodnocení: +4
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Ravennka » 14. březen 2016 14:55

Mi se to pro jistotu zase nekdy kolem jedenacte zastavilo uplne :lol: ale to tak byva, alespon u mne, ze jako doposky se prodava, pak kolem poledne - brzkeho odpoledne (naseho casu) nastane utlum... a pak zase az pozdeji odpoledne, vecer (v noci).
+Bananaboy Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 14. březen 2016 15:02

Ravennka píše:Mi se to pro jistotu zase nekdy kolem jedenacte zastavilo uplne :lol: ale to tak byva, alespon u mne, ze jako doposky se prodava, pak kolem poledne - brzkeho odpoledne (naseho casu) nastane utlum... a pak zase az pozdeji odpoledne, vecer (v noci).

Tak pod toto sa podpisujem. ;)
Myslel som, že je to tak len u mňa ale vidím, že je to problém obecnejšieho charakteru. Holt už to nie je tak ako za čias "mého fotobankového mládí" keď sa predávalo pekne počas celého dňa.
Hodnocení: 0
Bananaboy

Příspěvekod shalom3 » 14. březen 2016 17:01

Bananaboy píše:
weyo píše:Stačilo prísť s obedu a refresh...

Tiež som prišiel z obedu, dal refresh a... ho*no s makom pod padákom. :lol: :lol:

Moc hezké úsloví, přebrala bych ho ve slovenštině (nutno kvůli rýmu), jestli tedy na to nemáš intelectually properties :lol:
shalom3

Příspěvekod shalom3 » 14. březen 2016 17:03

Bananaboy píše:
Ravennka píše:Mi se to pro jistotu zase nekdy kolem jedenacte zastavilo uplne :lol: ale to tak byva, alespon u mne, ze jako doposky se prodava, pak kolem poledne - brzkeho odpoledne (naseho casu) nastane utlum... a pak zase az pozdeji odpoledne, vecer (v noci).

Tak pod toto sa podpisujem. ;)
Myslel som, že je to tak len u mňa ale vidím, že je to problém obecnejšieho charakteru. Holt už to nie je tak ako za čias "mého fotobankového mládí" keď sa predávalo pekne počas celého dňa.

To víš,doby se mění. Dřív lidi pracovali hezky celý den, dneska dopoledne trochu máknou, pak se přežerou, vytuhnou, pak jdou na facebook a večer zase chvíli máknou, jak to vysledovala Ravennka.
shalom3

Příspěvekod Ravennka » 14. březen 2016 17:07

Všichni lidi jsou jako já :shock: až na to přežrání... ráno vstanu a jdu makat, přijdu po poledni dom, "zevlim" (prokrastinuju, případně dělam domácí práce) a teprve pak se dokopu zase něco dělat... :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 14. březen 2016 17:43

Správná manažerská práce se setává dopoledne z boje proti hladu a odpoledne z boje proti spánku.
+PandaWild, +shalom3 Hodnocení: +2
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Bananaboy » 14. březen 2016 18:17

shalom3 píše:Moc hezké úsloví, přebrala bych ho ve slovenštině (nutno kvůli rýmu), jestli tedy na to nemáš intelectually properties :lol:

Hehehe. :lol: Na úslovie nemám žiadne tie intelektuálne oné. Úslovie si pamätám ešte z nižších ročníkov základnej školy. Kľudne ho používaj kde chceš a koľko chceš a hoci aj v slovenčine. :lol:
Ale pokiaľ sa nemýlim, tak v češtine by sa to malo tiež rýmovať, nie? H.... s mákem pod padákem. :lol:
Bananaboy

Příspěvekod styna » 14. březen 2016 19:48

Bananaboy píše: H.... s mákem pod padákem. :lol:

Jako dítka školou povinná jsme říkavali H... s mákem za barákem :D
+alohomora Hodnocení: +1
styna

Reputace: +40

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse