Návštěvník píše:Takové věci by se tady neměli vůbec zveřejňovat. Deprese na pochodu
Berme to spíše jako naději do budoucna.
Návštěvník píše:Takové věci by se tady neměli vůbec zveřejňovat. Deprese na pochodu
| +hypotekyfidler.cz, +thor83 | Hodnocení: +2 |
weyo píše:Stačilo prísť s obedu a refresh...
| +Pedro, +shalom3, +soim, +weyo | Hodnocení: +4 |
| +Bananaboy | Hodnocení: +1 |
Ravennka píše:Mi se to pro jistotu zase nekdy kolem jedenacte zastavilo uplneale to tak byva, alespon u mne, ze jako doposky se prodava, pak kolem poledne - brzkeho odpoledne (naseho casu) nastane utlum... a pak zase az pozdeji odpoledne, vecer (v noci).
| Hodnocení: 0 |
Bananaboy píše:weyo píše:Stačilo prísť s obedu a refresh...
Tiež som prišiel z obedu, dal refresh a... ho*no s makom pod padákom.![]()
Bananaboy píše:Ravennka píše:Mi se to pro jistotu zase nekdy kolem jedenacte zastavilo uplneale to tak byva, alespon u mne, ze jako doposky se prodava, pak kolem poledne - brzkeho odpoledne (naseho casu) nastane utlum... a pak zase az pozdeji odpoledne, vecer (v noci).
Tak pod toto sa podpisujem.![]()
Myslel som, že je to tak len u mňa ale vidím, že je to problém obecnejšieho charakteru. Holt už to nie je tak ako za čias "mého fotobankového mládí" keď sa predávalo pekne počas celého dňa.
| +PandaWild, +shalom3 | Hodnocení: +2 |
shalom3 píše:Moc hezké úsloví, přebrala bych ho ve slovenštině (nutno kvůli rýmu), jestli tedy na to nemáš intelectually properties
Bananaboy píše: H.... s mákem pod padákem.
| +alohomora | Hodnocení: +1 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.