Bigstock,banda magorov

Re: Bigstock,banda magorov

Příspěvekod duben » 15. březen 2016 15:06

PandaWild píše:Ale tu největší blbost nezrušili - požadavek na 7 slov v popisce :roll:

Podle me minimum 7 slov je celkem ok, horsi je maximum 10 slov v titulce u iStocku.

Holt musis dal Pando na ty sve vygenerovane vytvory dal psat mist "cerveny flek" stale neco jako "umelecky zpracovany cerveny flek s psychedelickym motivem jako abstraktni prvek pro vselijake pouziti vukol po celem sirem svete" :D
Hodnocení: 0
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Bananaboy » 20. březen 2016 21:15

Tak mi dnes na Bigstocku neprijali túto ilustráciu z dôvodu:

Reason: KEYWORD ISSUE: There must be at least 7 Keywords that are relevant and accurately describe what is in this image and must be submitted in the English language with Western keyboard characters. Please correct and re-submit.

Nech rozmýšľam ako chcem ale medzi keywordami nenachádzam žiadne nevhodné slovo, takže vlastne ani neviem, čo mám opraviť. Tu sú kľúčové slová. Posúďte sami:

adult, attractive, avatar, background, beautiful, beauty, brunette, caucasian, element, face, fashion, female, feminine, gender, girl, glamour, hair, hairstyle, head, human, icon, idea, isolated, lady, lifestyle, magenta, man, mars, model, natural, nose, person, pink, portrait, pretty, profile, romantic, sensual, sex, sexy, shape, silhouette, straight, symbol, think, thinking, venus, woman, young

Tak neviem... možno som mal len "štastie" na vodcu Bigstockovej bandy magorov. :lol: :lol:

Obrázek
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod PandaWild » 20. březen 2016 21:24

Tohle občas také dostávám (také mi připadá že neopodstatněně) a řeším to tak, že tak nějak sem tam nějaké slovo vypustím, jiné přidám a pošlu to znovu a skoro vždy to znovu prošlo, protože to zřejmě dostal do ruky někdo jiný.

Tohle dělá putovní editor Magor, kterého si půjčují mezi fotobankami.
+karelk Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Anika » 20. březen 2016 21:28

Neboj, počkej chvíli a pošli to znovu, jedno slovo třeba vyměň, aby to nebylo úplně stejné. Mě občas vyhazujou kvůli descrition, že musí být ve formě věty bla bla..., pošlu to za týden znovu, někdy dám na začátek velké písmeno :lol: , ten jejich systém ho stejně asi převede na malé, vezmou to a je pokoj. Asi to dělá jeden aktivista, podobně jako na istocku ten, co vyhazuje spoustu keywords.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Bananaboy » 20. březen 2016 21:43

Mne tieto ženské siluety obecne na Bigstocku neprijímajú z dôvodu, že vždy chcú referenčný obrázok. Je to stará kresba a ani boh už netuší, kde mám k nej referenčný obrázok. Nový sa mi vytvárať nechce. :lol: Tak som aj dnes očakával, že mi ho nepríjmu kvôli referenčnému obrázku. A oni si našli úplne iný dôvod. :lol:

Heh, tak ja tie keywordy trochu preriedim a pošlem im to znovu. A už teraz tuším, že to dostane do pazúrov iný magor, ktorý mi to nepríjme pretože bude požadovať referenčný obrázok. :lol: :lol:
Bananaboy

Příspěvekod Ravennka » 20. březen 2016 22:00

No, tak když to tak vezmeš... tak růžová holka "brunette, caucasian" úplně není :lol: nicméně tuhle variantu řeším tím, že prostě vypustím doslova jedno slovo a pak to pošlu zase :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod PandaWild » 20. březen 2016 22:28

A když mi přijde druhý vyhazov na to samé, tak ten obrázek už mažu. Nejsou tam až takové prodeje aby to stálo za to se tím tak zabývat a dohadovat se s nimi.

U této siluety bych referenční obrázek ani neočekával, myslel bych že je to kreslené přímo.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 20. březen 2016 22:45

PandaWild píše:U této siluety bych referenční obrázek ani neočekával, myslel bych že je to kreslené přímo.

U iných fotobánk mi to prechádza normálne, pretože tam chápu, že je to jednoduchá silueta, ktorá mohla byť kreslená priamo. No na Bigstocku si postavili hlavu a hotovo. Síce ako pozerám do portfólia tak tri obrázky s touto siluetou nejakým zázrakom schválili, ale väčšinu neprijali a už sa mi tam v "Edit and Submit" sekcii začínajú hromadiť. Budem to musieť premazať. ;)
Bananaboy

Příspěvekod Ravennka » 20. březen 2016 22:48

Jestli Tě to uklidní, tak já musela dělat referenční obrázek na tohle http://www.shutterstock.com/pic-1673051 ... BX8DDQ-1-9 :lol: takže jsem pěkně vzala čtverečkovanej papír a překreslovala... a dvakrát to zkazila :lol:
Ravennka

Příspěvekod Ravennka » 20. březen 2016 22:58

Tak já mám teďka veeeelký vyhazov vektorů z důvodu: Důvod: WRONG ILLUSTRATION CATEGORIES: The categories or sub-categories selected do not accurately reflect the type of illustration. Always select the 'Art-Illustration' category and appropriate sub-category when submitting illustrations

Tak jsem si myslela, že když už se to nemusí označovat za vektory, že si tam můžu dát kategorie jaké chci... chápu tedy dobře, že u vektoru musím vždycky dát 'Art-Illustration' + 1 relevantní kategorii? To jako orly? :lol:

edit: A koukám, že ref. image se k tomu ani korektně nepřiložil... mají to nějaký hozbitý... a nebo je problém u mne, prozměnu :mrgreen:
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na Bigstock