| +Lenka, +PandaWild | Hodnocení: +2 |
| +Lenka | Hodnocení: +1 |
| Hodnocení: 0 |
Ravennka píše:Já jsem si plánovala, jak přes svátky budu kreslit a kreslit a kwdovat a kreslit a tak... a místo toho děláme něco jako reorganizaci a debordelizaci celého našeho obydlí...
Bananaboy píše:Tak... dnes nahratá dávka na Shutterstock je schválená. Nebolo to síce za hodinu ale za 6 hodín, no aj tak je to výrazne menej ako pred asi tromi týždňami, keď som tam naposledy nahrával vektory. Vtedy to schvaľovali tak za 30 hodín. Ešte viac prekvapila Fotolia. Minulý týždeň mi schvaľovala vektory 4 dni a včera večer keď som tam nahral dávku vektorov, tak ich schválila za 2 hodiny. Asi teraz cez sviatky moc kontribútorov nenahráva.
sedmicka7a píše:Bananaboy píše:Tak... dnes nahratá dávka na Shutterstock je schválená. Nebolo to síce za hodinu ale za 6 hodín, no aj tak je to výrazne menej ako pred asi tromi týždňami, keď som tam naposledy nahrával vektory. Vtedy to schvaľovali tak za 30 hodín. Ešte viac prekvapila Fotolia. Minulý týždeň mi schvaľovala vektory 4 dni a včera večer keď som tam nahral dávku vektorov, tak ich schválila za 2 hodiny. Asi teraz cez sviatky moc kontribútorov nenahráva.
Tak to mně to tam i všude jinde visí už 24 hodin. Převážně to jsou fotky, a bitmapové ilustrace.
Bananaboy píše:Tak... dnes nahratá dávka na Shutterstock je schválená. Nebolo to síce za hodinu ale za 6 hodín, no aj tak je to výrazne menej ako pred asi tromi týždňami, keď som tam naposledy nahrával vektory. Vtedy to schvaľovali tak za 30 hodín. Ešte viac prekvapila Fotolia. Minulý týždeň mi schvaľovala vektory 4 dni a včera večer keď som tam nahral dávku vektorov, tak ich schválila za 2 hodiny. Asi teraz cez sviatky moc kontribútorov nenahráva.
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.