Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Lenka » 27. březen 2016 14:15

Kupuje = kolem 5 ks naráz. Lepší než hřebíkem do oka. :-)
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod thor83 » 27. březen 2016 17:42

Wow tak ty neděle na Ft začínají bejt čarovný.Mám nervy že se nic neprodává už od čtvrtka jak na SS tak Ft a teď prodej videa na Ft opět neděle a za 28 $ jupí :mrgreen:
+Lenka, +PandaWild Hodnocení: +2
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Ravennka » 27. březen 2016 18:00

Leni, 5ks je super ;) za to si koupíš už krabičku těch hřebíků :lol:

Já mám dneska fakt Vánoční den... tak to beru tak, že předvybírají vánoční přání, novoročenky a podobně... tak třeba přijde nějaká rozšířená licencička časem? :lol:
+Lenka Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Josline » 27. březen 2016 18:06

Tak jsem naštvaná.. :D měla jsem nachystané a poslané ke schválení myslela, že to bude zas na dva dny a oni to schvali skoro hned ... :mrgreen:
Josline

Reputace: +11

Příspěvekod Bananaboy » 27. březen 2016 18:08

Tak... dnes nahratá dávka na Shutterstock je schválená. Nebolo to síce za hodinu ale za 6 hodín, no aj tak je to výrazne menej ako pred asi tromi týždňami, keď som tam naposledy nahrával vektory. Vtedy to schvaľovali tak za 30 hodín. Ešte viac prekvapila Fotolia. Minulý týždeň mi schvaľovala vektory 4 dni a včera večer keď som tam nahral dávku vektorov, tak ich schválila za 2 hodiny. Asi teraz cez sviatky moc kontribútorov nenahráva. ;)
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Ravennka » 27. březen 2016 18:19

Já jsem si plánovala, jak přes svátky budu kreslit a kreslit a kwdovat a kreslit a tak... a místo toho děláme něco jako reorganizaci a debordelizaci celého našeho obydlí... :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Josline » 27. březen 2016 18:32

Ravennka píše:Já jsem si plánovala, jak přes svátky budu kreslit a kreslit a kwdovat a kreslit a tak... a místo toho děláme něco jako reorganizaci a debordelizaci celého našeho obydlí... :lol:

Tak to já náhoud své plány splnila i když se u nás teď maluje, nic mě nerozhodí :D
Josline

Reputace: +11

Příspěvekod sedmicka7a » 27. březen 2016 20:34

Bananaboy píše:Tak... dnes nahratá dávka na Shutterstock je schválená. Nebolo to síce za hodinu ale za 6 hodín, no aj tak je to výrazne menej ako pred asi tromi týždňami, keď som tam naposledy nahrával vektory. Vtedy to schvaľovali tak za 30 hodín. Ešte viac prekvapila Fotolia. Minulý týždeň mi schvaľovala vektory 4 dni a včera večer keď som tam nahral dávku vektorov, tak ich schválila za 2 hodiny. Asi teraz cez sviatky moc kontribútorov nenahráva. ;)

Tak to mně to tam i všude jinde visí už 24 hodin :? . Převážně to jsou fotky, a bitmapové ilustrace.
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod sedmicka7a » 28. březen 2016 14:05

sedmicka7a píše:
Bananaboy píše:Tak... dnes nahratá dávka na Shutterstock je schválená. Nebolo to síce za hodinu ale za 6 hodín, no aj tak je to výrazne menej ako pred asi tromi týždňami, keď som tam naposledy nahrával vektory. Vtedy to schvaľovali tak za 30 hodín. Ešte viac prekvapila Fotolia. Minulý týždeň mi schvaľovala vektory 4 dni a včera večer keď som tam nahral dávku vektorov, tak ich schválila za 2 hodiny. Asi teraz cez sviatky moc kontribútorov nenahráva. ;)

Tak to mně to tam i všude jinde visí už 24 hodin :? . Převážně to jsou fotky, a bitmapové ilustrace.

Tak dnes to "schválili" , teda spíš dali refused s důvodem "Title must be in English" , přitom jsem si stoprocentně jistá, že je v angličtině :lol: . Ten titulek je: Snowdrops with blurred background , asi jim to pošlu znovu, ale říkám si jestli nemám chvíli počkat, nebo to trochu pozměnit :D
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod MarekK » 29. březen 2016 02:06

No, já právě čekal, že jim to bude trvat aspoň do neděle, ale fotolia byla taky hned :-O
MarekK

Reputace: +18

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse