Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod PandaWild » 7. duben 2016 08:48

Vtipné bývají dole ty návrhy podobných obrázků. Tenhle se prý podobá tomu Lenčinu. Asi v tom Lenčině objevili nějakou skrytou krásu. http://cz.depositphotos.com/1551923/sto ... rl-in.html
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 7. duben 2016 09:00

Bananaboy píše:Príde mi to ako parafráza príbehu "Studna" z "Třicet případů majora Zemana". :lol:

"Otec byl toho večera poněkud neklidný." :lol: :D

Ty se tomu směješ, ale já jsem měla něco podobnýho doma. :roll:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Lenka » 7. duben 2016 09:01

PandaWild píše:Vtipné bývají dole ty návrhy podobných obrázků. Tenhle se prý podobá tomu Lenčinu. Asi v tom Lenčině objevili nějakou skrytou krásu. http://cz.depositphotos.com/1551923/sto ... rl-in.html

Otázka zní, u čeho takto ukazujou ten můj. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod shalom3 » 7. duben 2016 09:29

Lenka píše:
PandaWild píše:Vtipné bývají dole ty návrhy podobných obrázků. Tenhle se prý podobá tomu Lenčinu. Asi v tom Lenčině objevili nějakou skrytou krásu. http://cz.depositphotos.com/1551923/sto ... rl-in.html

Otázka zní, u čeho takto ukazujou ten můj. :-D

takto pracuje ta umělá inteligence. Obrázek reportérky byl vyhodnocen jako obrázek ženy, která zažila domácí násilí :lol:
+Lenka Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ravennka » 7. duben 2016 09:32

Úplně z jiného soudku... chci si postěžovat! Před domem - přes ulici, širokou na dvě auta, nám staví nový "moderní" činžák na místě bývalé teplárny. Než započnou se stavbou domu, tak musí přeložit ty trubky z té teplárny, takže se rýpou v silnici... včera tak stojíme před domem a říkáme si: "Tyo, tam hned vedle je voda, snad nám ji nepřekopnou a nebude tu gejzír..." ještě se směju a říkám: "Alespoň bych si měla co vyfotit"

Dneska "ráno" (v 10 :mrgreen:) vstanu a neteče voda... zjišťuju co a jak... Ti debilové, jak se v silnici rejpou, tak ty části betonu tam skladovali někde na silnici nad těmi vodovodními trubkami, takže ten vodovod fakt rupli :x Ale oni za to nemůžou, to samo! Takže nemám ani vodu, ani gejzír... husa aby do toho kopla! A nejhorší na tom je to, že ani cisternu nám sem nepřistaví, protože to "snad brzo opraví, teda alespoň doufají - je to taky zdržuje"... no nekopli byste je?! :roll:
Ještěže máme krám s hračkama a ne třeba cukrárnu...
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 7. duben 2016 09:36

No a těžkou techniku nafotilas?
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 7. duben 2016 09:40

Nope, jsou ve stínu a moc se okolo toho mrcasej... to až začnou stavět to bude Tatra, Tatra, Tatra, Tatra, jeřáááb, jeřáááb :lol:
+PandaWild Hodnocení: +1
Ravennka

Příspěvekod Marek77 » 7. duben 2016 09:47

shalom3 píše:Jinak Dreamstime občas šíleně nakrkne vyhazováním věcí, které se jinde dost dobře prodávají a naopak prodá za dost dobré peníze to, co se jinde nikdy neprodalo. Takže když si člověk zvykne, tak to s touhle fb docela jde.

Máš pravdu. Akurát mi v Dreamstime zamietli logo, ktoré sa na SS predá skoro každý deň :D . Že vraj, je príliš jednoduché. :shock:
Marek77

Reputace: +7

Příspěvekod Lenka » 7. duben 2016 10:16

Ravennka píše:Nope, jsou ve stínu a moc se okolo toho mrcasej... to až začnou stavět to bude Tatra, Tatra, Tatra, Tatra, jeřáááb, jeřáááb :lol:

To je božííííí! A Izáčkovi se to líbí, to se mi snad ještě nestalo, že by něco dobrovolně dokoukal a neutek. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 7. duben 2016 14:41

Ty to neznáš? To je song mého dospívání :lol: a hned potom Hamster song a Loituma s točícím lilkem ;)
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse