Poor lighting

Re: Poor lighting

Příspěvekod IM_foto » 2. květen 2016 13:13

Jedna dnešní zkušenost na tema - jak moc mimo dokazou duvody k zamitnuti byt, a jak je obcas schvalovaci proces nahodny...

V ramci jednoho baliku bylo toto schvaleno: (nasel bych seznam duvodu k zamitnuti, mozna i vymazani uz na miste foceni :)
http://share.imasik.cz/DSC_7271.jpg

a toto zamitnuto pro "Focus--Subject is blurry"
http://share.imasik.cz/DSC00582A.jpg

......pri odesilani jsem cekal vysledek presne obracene :lol: :shock:
Hodnocení: 0
IM_foto

Reputace: +26

Příspěvekod tlamic » 2. květen 2016 13:26

Podle mě otázka zajímavosti fotografie. Honza
+GreG Hodnocení: +1
tlamic

Reputace: +13

Příspěvekod GreG » 6. květen 2016 21:59

mě konečně začínají přijímat většinou aspon 75 % poslaných fotek... pokoušel jsem se poprví hlasít na SS v roce 2013 s fotkama, který bych teď hned smazal :D ...no po jaký době jsem se před cca před třema týdny pokusil znova se dostat ... no a už mám 52 fotek a nějaký v čekání..ale prodej jen jeden :D myslím, že moje portfolio typu narvu tam věci co vidim na zahradě moc nepomůže :D
+sedmicka7a Hodnocení: +1
GreG

Reputace: +2

Příspěvekod Ravennka » 6. květen 2016 22:25

Hele nikdy nevíš, můj momentální výcvak při sekání trávy a pak při sklízení okurek jsou moje terna :mrgreen:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 6. květen 2016 23:08

Mohu potvrdit, jeden z mých největších bestsellerů je detail na nůžky při prostřihávání stromů. Akorát jsem tu činnosti musel trošičku umělecky upravit a manželka tam prostříhává strom v plném květu, což je zahradnický nesmysl, ale vypadá to dobře a nikomu to nevadí. Nejvív mě pobavilo, když jsem tu fotku našel na webu, který nabízel služby zahradnického kouče.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Host » 7. květen 2016 07:04

Podle nejakeho interniho predpisu vyrazuji vetsinu leteckych snimku, jako rozmazane, aniz by je bliz zkoumali. Predpokladaji, ze to bylo focene pres okenko :D Neco v tom duchu mi pred casem napsali z podpory. To, ze byla fotka vyrobena pevnym sklem na fullframe zrcadlovce stabilizovane pod vrtulkami :) je pitomce vubec nezajima...
+IM_foto Hodnocení: +1
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod extravagantni » 8. květen 2016 19:28

IM_foto píše:Jedna dnešní zkušenost na tema - jak moc mimo dokazou duvody k zamitnuti byt, a jak je obcas schvalovaci proces nahodny...

V ramci jednoho baliku bylo toto schvaleno: (nasel bych seznam duvodu k zamitnuti, mozna i vymazani uz na miste foceni :)
http://share.imasik.cz/DSC_7271.jpg

a toto zamitnuto pro "Focus--Subject is blurry"
http://share.imasik.cz/DSC00582A.jpg

......pri odesilani jsem cekal vysledek presne obracene :lol: :shock:

Fotky paradni obe. Pekna prace. Jen je videt za katedralou v pravo asi problem s pouzitou optikou. Je to dobre videt na stromech vpravo za vezi, ktere jsou velmi neostre a pritom vlevo za vezi ten stejny rad stromu ostry jak britva. Vzdalenost od objektivu podobna. Je to videt i na domech. Prava strana hodne utika, co se ostrosti tyce. Jeste mne zaujalo, ze jsou tam, jak dva fleky od spiny na cipu na mracich v pravo. Vypadaji neprirozene. Ale zbytek paradicka, svetlo, kompozice. Urcite se bude prodavat. Drzim palce, at se dari. Tom
extravagantni

IP: 90.177.208.xx

Reputace: 0

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 8. květen 2016 20:15

extravagantni píše:Prava strana hodne utika, co se ostrosti tyce.

Máš pravdu, ale dlužno říct, že já jsem se toho vůbec nevšim - až po tvém upozornění. Stačí ovšem zmenšit na 2000x2000 a už to není poznat - já zmenšuji všechno.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Jirik » 8. květen 2016 20:42

No ja si myslim ze je to spise schvalene/neschvalene na nalade schvalovatele, a nebo chci nebo nechci tu fotku schvalit, nebo maji nejaka urcena pravidla kolik fotek komu schvalit a komu ne. Takze priste bych ji klidne poslal znovu, trochu zmenit nazev souboru a popisek a neni co resit...

Odesláno z mého LG-D405 pomocí Tapatalk
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod IM_foto » 9. květen 2016 08:24

extravagantni píše:Fotky paradni obe. Pekna prace. Jen je videt za katedralou v pravo asi problem s pouzitou optikou. Je to dobre videt na stromech vpravo za vezi, ktere jsou velmi neostre a pritom vlevo za vezi ten stejny rad stromu ostry jak britva. Vzdalenost od objektivu podobna. Je to videt i na domech. Prava strana hodne utika, co se ostrosti tyce. Jeste mne zaujalo, ze jsou tam, jak dva fleky od spiny na cipu na mracich v pravo. Vypadaji neprirozene. Ale zbytek paradicka, svetlo, kompozice. Urcite se bude prodavat. Drzim palce, at se dari. Tom

Tyjo, hustej rozbor! Ano, je to výřez pravé části klasické fotky 3:2, a proto jen v pravé části vykukuje "krajová" neostrost objektivu. Nebe je vyměněné, proto jsou fleky (kterých jsem si nevšiml :idea: ) nepřirozeně zkroucené.
Uplně mě zaráží, že nepřišla řeč na ty ošklivě rozklonované stromy v pravo dole :lol: , kde byl nějaký dům a nehodil se mi tam....! :lol:
Každopádně tohle reviewři podle mě neřeší, takovéhle hledání bylo naposledy před lety na iStocku.

Dával jsem to sem, protože na první pohled (tak jak schvaluje editor) je město krásně ostré, a ta loď je totálně mimo...
IM_foto

Reputace: +26

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock