Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 6. květen 2016 20:40

To snad byly horší nervy, než kdybychom museli dotahovat... ono to bylo "skoro bezpečné" 2:0 a takové nervy celou dobu :lol: na druhou stranu, to je super odreagování od fotobank :mrgreen:

BTW - zpracovala jsem za celý zápas 5 obrázků 8-) a 1 menší uzenou makrelu :-9
+cobraCZ Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod cobraCZ » 6. květen 2016 20:42

Ravennka píše:To snad byly horší nervy, než kdybychom museli dotahovat... ono to bylo "skoro bezpečné" 2:0 a takové nervy celou dobu :lol: na druhou stranu, to je super odreagování od fotobank :mrgreen:

BTW - zpracovala jsem za celý zápas 5 obrázků 8-) a 1 menší uzenou makrelu :-9

Já to ani neotevřel, opět to odkládám na neurčito :D parádní zápas doufám, že zítra to zopakujou :)
Hodnocení: 0
cobraCZ

Reputace: +25

Příspěvekod Bananaboy » 7. květen 2016 09:32

Tak je to presne ako sa tu pred časom písalo, že keď si tu človek posťažuje, tak sa mu začne dariť a keď sa chváli, tak bude mať slabé predaje.
Ja som sa tu včera trochu pochválil, že bol na Shutterstocku dobrý apríl a že som spokojný a od toho momentu to začalo ísť do kytek. Tak sa zaprisahávam, že sa na tomto fóre už nikdy nebudem chváliť!

A hneď sa idem trochu posťažovať, aby sa predaje vrátili na pôvodnú úroveň pred včerajším chválením. ;)
Sťažujem sa magickej sile fóra, že včera bolo len biednych 8 predajov! To je čo za srandu? Piatok a len 8 predajov? Taký biedny piatok nebol už dávno. Prosím, prosím... ja chcem zase apríl s jeho parádnymi predajmi. ;)
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Host » 7. květen 2016 18:17

Něco je opravdu jinak. Shutterstock tento týden trhá všechny rekordy, denní počty prodejů se od středy propadly na průměry před cca pěti lety...
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 7. květen 2016 18:23

No já koukám, že i Fotolia tenhle týden obecně prodává mnohem hůř, protože mám prodejů týdenních tolik, co v ten špatný týden, ale místo ranku 5,5k mám 3,8k...
Ravennka

Příspěvekod Marek77 » 8. květen 2016 09:29

Vcera som nakreslil svoj prvy landscape vektor. Su tam nejake chybicky, ale uz sa mi s tym nechcelo babrat. Neviem. Moze byt?
Marek77

Reputace: +7

Příspěvekod PandaWild » 8. květen 2016 13:44

Tak ten je teda nádherný! Myslím že značně nad obvyklými standardy. Už by sis snad měl skoro dávat pozor na zveřejňování, protože to svádí k napodobování Tvých ilustrací, které jsou hodně dobré.

Zkritizoval bych snad jen kopec úplně vpravo, protože je příliš pravidelný a ostrý, vypadá jak pyramida (což zřejmě nebylo v plánu).
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ravennka » 8. květen 2016 14:02

PandaWild píše:Už by sis snad měl skoro dávat pozor na zveřejňování, protože to svádí k napodobování Tvých ilustrací, které jsou hodně dobré.

"Schovej se do díry, jestli chceš, ale nebudeš žít ani o chvilku déle" ;) Stejně mají všichni protfolia místních v záložkách, tak si to může kdokoliv kdykoliv proklikat... a když to bude úspěšné, najde to i tady ferda z Thajska nebo Ruska a naseká 40 obdobných... ;)
Ravennka

Příspěvekod Marek77 » 8. květen 2016 14:13

PandaWild píše:Tak ten je teda nádherný! Myslím že značně nad obvyklými standardy. Už by sis snad měl skoro dávat pozor na zveřejňování, protože to svádí k napodobování Tvých ilustrací, které jsou hodně dobré.

Zkritizoval bych snad jen kopec úplně vpravo, protože je příliš pravidelný a ostrý, vypadá jak pyramida (což zřejmě nebylo v plánu).

Vďaka ;) . Ano, presne na to som narazal, s tymi kopcami bolo potrebne sa trochu pohrat, ale uz sa mi nechcelo. Bolo tesne pred polnocou, tak som to nechal tak.
Marek77

Reputace: +7

Příspěvekod Bananaboy » 8. květen 2016 14:18

Mňa by zaujímalo ako si spravil tú oblohu so šmuhami vo vektore. Keď už mám kopírovať, tak nech aspoň viem ako. :lol: :lol:
Bananaboy

Reputace: +1080

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse