Nulové dny

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Nulové dny

Příspěvekod shalom3 » 8. květen 2016 15:13

Dneska asi taky nemá SS dobrý den, běhají tam zase ty úžasné surikaty. Ještě, že jsem nebyla líná nahrát už dopoledne ;) . Naštěstí běhají ta zvířátka jen u contributorů, u zákazníků ne, takže by nějaký nákup mohli realizovat.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod pizla09 » 9. květen 2016 11:22

noooo tak ne, že bych měla přímo nulové dny, ale asi nějak překopali vyhledávací algoritmus, protože se mi začaly prodávat x let staré ilustrace z úplných začátků a novinky leží ladem, i když nahrávám několikrát týdně. no a vzhledem k tomu, že jsem na SS skoro 8 let, tak ty prvotiny nejsou žádné terno, takže se jich zrovna hafo neprodá. o novinkách si troufnu tvrdit, že je ta úroveň o několik levelů výš, ale v současné době je mi to bohužel k prdu, protože se prodá sem tam něco :evil:
pizla09

IP: 2a00:1028:83b0:1e6a:d9d:1e33:c52:c1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Marek77 » 9. květen 2016 11:36

Tiež som si všimol posledne dni, že sa predavaju skor stare veci.
Marek77

Reputace: +7

Příspěvekod Mickies » 9. květen 2016 12:02

pizla09 píše:noooo tak ne, že bych měla přímo nulové dny, ale asi nějak překopali vyhledávací algoritmus, protože se mi začaly prodávat x let staré ilustrace z úplných začátků a novinky leží ladem, i když nahrávám několikrát týdně. no a vzhledem k tomu, že jsem na SS skoro 8 let, tak ty prvotiny nejsou žádné terno, takže se jich zrovna hafo neprodá. o novinkách si troufnu tvrdit, že je ta úroveň o několik levelů výš, ale v současné době je mi to bohužel k prdu, protože se prodá sem tam něco :evil:

Jako bych to napsala já, stejný problém. Asi nemá cenu nahrávat nové věci.
Mickies

Reputace: +14

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 9. květen 2016 12:11

Mickies píše:Jako bych to napsala já, stejný problém. Asi nemá cenu nahrávat nové věci.

Má, protože ty se budou prodávat za rok, za dva či za pět. :lol:
+Mickies Hodnocení: +1
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod pizla09 » 9. květen 2016 12:12

taky si říkám, že je možná škoda plýtvat momentálně na SS nahráváním nových nápadů, na druhou stranu nikdy nevíme, kdy, kdo a co tam zase změní a novinky opět půjdou na odbyt-tahle alchymie konkrétně na SS mi vůbec není jasná a stále mě překvapuje. takže prostě nahrávám, jak jsem zvyklá, abych si později nenadávala, že jsem tohle a tamto nahrát měla a bylo bývalo by se to prodalo. krom SS dávám taky na deposit, 123, dreamstime a fotolii, a kdybych si novinky nějak syslila bokem, tak budu mít v počítači takový binec, že už bych se v tom v životě nevyznala:-)
+Lenka Hodnocení: +1
pizla09

IP: 2a00:1028:83b0:1e6a:d9d:1e33:c52:c1xx

Příspěvekod Mickies » 9. květen 2016 12:39

pizla09 píše:taky si říkám, že je možná škoda plýtvat momentálně na SS nahráváním nových nápadů, na druhou stranu nikdy nevíme, kdy, kdo a co tam zase změní a novinky opět půjdou na odbyt-tahle alchymie konkrétně na SS mi vůbec není jasná a stále mě překvapuje. takže prostě nahrávám, jak jsem zvyklá, abych si později nenadávala, že jsem tohle a tamto nahrát měla a bylo bývalo by se to prodalo. krom SS dávám taky na deposit, 123, dreamstime a fotolii, a kdybych si novinky nějak syslila bokem, tak budu mít v počítači takový binec, že už bych se v tom v životě nevyznala:-)

To je pravda, jen mám osobně zapotřebí dostat zpětnou vazbu za to co dělám a nějaké ocenění v podobě prodejů a minimálně dopracování se do TOP 10 :D Když to tak není, člověku to ubírá ten zápal.
Mickies

Příspěvekod Host » 9. květen 2016 16:59

Tak mám pocit, že už nějakou dobu je hodně přispěvatelů do fotobank (včetně mne) v podobné situaci jako pán co vylezl na Empire State Building, nahoře zakopl a přepadl přes zábradlí. Protože byl pozitivista, tak prvních padesát pater odzhora řval štěstím jaká je to nááádhera si takhle svobodně lítat a ještě ve třetím štoku odspoda ho slyšeli říkat, že to je zatím ještě docela dobrý... :D
No, ale každopádně to za ten výhled stálo.... :lol:
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Bananaboy » 26. prosinec 2016 17:16

Bananaboy píše:Včerajšok sobota 7.5.2016 vôjde do mojej osobnej fotobankovej histórie ako čierny deň, kedy som po dlhých rokoch zase na Shutterstocku nepredal úplne nič a v tabuľke zárobkov svieti totálna nula.

Tak a je to tu zase!
Po vyše pol roku bol včera 25.12.2016 na Shutterstocku opäť nulový deň bez jediného predaju. Hmm... už to tak vyzerá, že nulové dni budú na Shutterstocku asi čím ďalej, tým častejšie. :(
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Jakysinka » 26. prosinec 2016 17:24

Určitě nebudou, jsou svátky, kdo by seděl u PC a stahoval obrázky, když většina světa slaví? Ale je fakt, že mě se ze včerejší noci na dnešek stáhlo 16 obrázků, všecko PF-ka.
Jakysinka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse