| Hodnocení: 0 |
pizla09 píše:noooo tak ne, že bych měla přímo nulové dny, ale asi nějak překopali vyhledávací algoritmus, protože se mi začaly prodávat x let staré ilustrace z úplných začátků a novinky leží ladem, i když nahrávám několikrát týdně. no a vzhledem k tomu, že jsem na SS skoro 8 let, tak ty prvotiny nejsou žádné terno, takže se jich zrovna hafo neprodá. o novinkách si troufnu tvrdit, že je ta úroveň o několik levelů výš, ale v současné době je mi to bohužel k prdu, protože se prodá sem tam něco
Mickies píše:Jako bych to napsala já, stejný problém. Asi nemá cenu nahrávat nové věci.
| +Mickies | Hodnocení: +1 |
| +Lenka | Hodnocení: +1 |
pizla09 píše:taky si říkám, že je možná škoda plýtvat momentálně na SS nahráváním nových nápadů, na druhou stranu nikdy nevíme, kdy, kdo a co tam zase změní a novinky opět půjdou na odbyt-tahle alchymie konkrétně na SS mi vůbec není jasná a stále mě překvapuje. takže prostě nahrávám, jak jsem zvyklá, abych si později nenadávala, že jsem tohle a tamto nahrát měla a bylo bývalo by se to prodalo. krom SS dávám taky na deposit, 123, dreamstime a fotolii, a kdybych si novinky nějak syslila bokem, tak budu mít v počítači takový binec, že už bych se v tom v životě nevyznala:-)
Bananaboy píše:Včerajšok sobota 7.5.2016 vôjde do mojej osobnej fotobankovej histórie ako čierny deň, kedy som po dlhých rokoch zase na Shutterstocku nepredal úplne nič a v tabuľke zárobkov svieti totálna nula.
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.