Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 21. květen 2016 12:07

Já jsem zjistila, že čím méně na SS přidávám nového obsahu, tím víc (na počet ks) se mi stahuje... zajímavé :lol:
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Návštěvník » 21. květen 2016 12:11

Host píše:Pokud rychle pribyvaji followers, tak rostou zisky, kdyz pribyvaji pomalu, zisky mohou klesat. Presto, ze se blizim k osmi stovkam sledovacu, tak prijmy zacinaji klesat. Zda se, ze Shutterstock odchazi do kopru.

"Osm stovek sledovačů". Teď jsem spadl ze židle. :o Já nemám ani deset.
Návštěvník

IP: 46.135.84.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Host » 21. květen 2016 17:08

Ravennka: To je nejrozumnější strategie :) Na měsíc si zakázat fotobanky, odjet někam kde je klídek a po měsíci být příjemně překvapen, že se ještě něco prodává... :D
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod cobraCZ » 21. květen 2016 18:36

Návštěvník píše:
Host píše:Pokud rychle pribyvaji followers, tak rostou zisky, kdyz pribyvaji pomalu, zisky mohou klesat. Presto, ze se blizim k osmi stovkam sledovacu, tak prijmy zacinaji klesat. Zda se, ze Shutterstock odchazi do kopru.

"Osm stovek sledovačů". Teď jsem spadl ze židle. :o Já nemám ani deset.

Přesně, jsem si to musel pro jistotu přečíst víckrát :D Jakože fakt číslem 800? Já mám 3 :D
cobraCZ

Reputace: +25

Příspěvekod cobraCZ » 21. květen 2016 18:39

Ravennka píše:Já jsem zjistila, že čím méně na SS přidávám nového obsahu, tím víc (na počet ks) se mi stahuje... zajímavé :lol:

Já mám ten stejnej dojem, hlavně na Fotolii se mi zdá, že schválené nové soubory na chvíli zastaví prodeje...
cobraCZ

Reputace: +25

Příspěvekod Bananaboy » 21. květen 2016 18:55

cobraCZ píše:Přesně, jsem si to musel pro jistotu přečíst víckrát :D Jakože fakt číslem 800? Já mám 3 :D

Myslím, že aktívne tých followerov zháňa (vlastná stránka, Facebook a podobne). Len prostým, pasívnym bytím na Shutterstocku ich toľko snáď ani nie je možné získať. Ja som na Shutterstocku už takmer 5 rokov, mám pomerne celkom slušne kvalitné a rozmanité portfólio a aj napriek tomu mám len 26 followerov. :(
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Lenka » 21. květen 2016 19:32

Bananaboy píše:
cobraCZ píše:Přesně, jsem si to musel pro jistotu přečíst víckrát :D Jakože fakt číslem 800? Já mám 3 :D

Myslím, že aktívne tých followerov zháňa (vlastná stránka, Facebook a podobne). Len prostým, pasívnym bytím na Shutterstocku ich toľko snáď ani nie je možné získať. Ja som na Shutterstocku už takmer 5 rokov, mám pomerne celkom slušne kvalitné a rozmanité portfólio a aj napriek tomu mám len 26 followerov. :(

Ano, to je zajisté tím. Já aktivně sháním followery přesně jak popisuješ a mám jich hnedle celejch 5. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Host » 21. květen 2016 19:34

Followery vám přitáhnou obrázky na první stranách ve vyhledávání, ne naopak. Žádnou propagaci si nikde nedělám. Jediná moje "sociální" aktivita na síti je občasné žvanění tady... Jsem na SS skoro od začátku. Poslední dobou už přibývají sledovači o hodně pomaleji.
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod sedmicka7a » 22. květen 2016 20:12

Tak teď jsem procházela Image Gallery Stats a náhodou jsem zjistila, že u jednoho obrázku ho docela schazuju :lol: Mám tam název - v mém portfoliu najdete mnoho lepších obrázků :lol: A dokonce se i prodal a to na SS i FT a ten popisek je na obojím :D a na FT je to jeden z nejlépe prodávaných obrázků :D
+Anika, +Pitju, +Ravennka Hodnocení: +3
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod Ravennka » 22. květen 2016 21:05

Možná oceňují sebekritiku a chtějí Tě podpořit :lol:
+sedmicka7a Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší