| Hodnocení: 0 |
Host píše:Pokud rychle pribyvaji followers, tak rostou zisky, kdyz pribyvaji pomalu, zisky mohou klesat. Presto, ze se blizim k osmi stovkam sledovacu, tak prijmy zacinaji klesat. Zda se, ze Shutterstock odchazi do kopru.
Návštěvník píše:Host píše:Pokud rychle pribyvaji followers, tak rostou zisky, kdyz pribyvaji pomalu, zisky mohou klesat. Presto, ze se blizim k osmi stovkam sledovacu, tak prijmy zacinaji klesat. Zda se, ze Shutterstock odchazi do kopru.
"Osm stovek sledovačů". Teď jsem spadl ze židle.Já nemám ani deset.
Ravennka píše:Já jsem zjistila, že čím méně na SS přidávám nového obsahu, tím víc (na počet ks) se mi stahuje... zajímavé
cobraCZ píše:Přesně, jsem si to musel pro jistotu přečíst víckrátJakože fakt číslem 800? Já mám 3
Bananaboy píše:cobraCZ píše:Přesně, jsem si to musel pro jistotu přečíst víckrátJakože fakt číslem 800? Já mám 3
Myslím, že aktívne tých followerov zháňa (vlastná stránka, Facebook a podobne). Len prostým, pasívnym bytím na Shutterstocku ich toľko snáď ani nie je možné získať. Ja som na Shutterstocku už takmer 5 rokov, mám pomerne celkom slušne kvalitné a rozmanité portfólio a aj napriek tomu mám len 26 followerov.
| +Anika, +Pitju, +Ravennka | Hodnocení: +3 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.