Nejrychlejší fotobanka?

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Nejrychlejší fotobanka?

Příspěvekod Patas » 28. květen 2016 12:10

Ahoj, :) rád bych se dozvěděl jaká je u Vás nejrychlejší fotobanka :) Jsem tady nově :) a už na pár fotobankách jsem a nejrychlejší mi přijde Bigstock a SS :) např Fotolia mi ještě nic nepřijala :/ Je jasný, že je lepší, když to přijmou během pár hodin aby jste zjistili co je jim nelíbí a fotku nebo ilustraci upravili :) Jak to máte vy? :)
Hodnocení: 0
Patas

IP: 213.235.142.xx

Reputace: 0

Re: Nejrychlejší fotobanka?

Příspěvekod Anika » 28. květen 2016 12:34

Ono se to většinou pořád mění, a to i den ze dne. Pamatuju doby, kdy fotolia schvalovala vektory 10 minut od uploadu. Obecně všude to trvá tak 1-2 dny, občas se někde něco zasekne, jindy zase schválí za pár hodin, na to se nedá spolehnout.
+Pitju, +Ravennka Hodnocení: +2
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod shalom3 » 28. květen 2016 13:36

Myslím, že nemá moc cenu se s tím zabývat. Někdy brzo schváleno, ale nic se neprodá, jindy to tam nějaký čas visí. Abych nemusela obrázek dlouho hledat v případě, že se některé fb něco nelíbí, tak si obrázky, které nejsou ještě všude schválené, dávám do zvláštní složky (např. na ty, co právě odesílám, mám složku Davka, ale pokud nejsou všude schválené, tak ji přejmenuji Davka1)
+Ravennka Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Anika » 29. květen 2016 21:20

Tak momentálně vede bigstock - schváleno za cca 45 minut od nahrání :).
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod shalom3 » 29. květen 2016 21:36

Jen tak pro zajímavost - podobný rekord drží u mne dneska fotolia. Před chvílí jsem to submitovala a už je to schválené. Tento jev jsem pozorovala už víckrát, když jsem obrázky submitovala v neděli večer. Pokud až někdy během pondělka, tak schvalování proběhlo zpravidla až někdy ke konci týdne.
shalom3

Příspěvekod Ravennka » 29. květen 2016 21:45

Jj, BigS bývá obvykle rychlík. Občas i SS těžce překvapí...

A jedničkou v pomalosti je Pond a 123 :mrgreen:

Ale jak tu psali.. že je to schválené rychle, ještě vůbec nic neznamená ;) hlavně aby se to prodalo 8-)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Patas » 29. květen 2016 23:11

shalom3 píše:Jen tak pro zajímavost - podobný rekord drží u mne dneska fotolia. Před chvílí jsem to submitovala a už je to schválené. Tento jev jsem pozorovala už víckrát, když jsem obrázky submitovala v neděli večer. Pokud až někdy během pondělka, tak schvalování proběhlo zpravidla až někdy ke konci týdne.

Jak jako submitovat promiň ale jsem uplnej nováček :/
Patas

Příspěvekod shalom3 » 29. květen 2016 23:20

Patas píše:
shalom3 píše:Jen tak pro zajímavost - podobný rekord drží u mne dneska fotolia. Před chvílí jsem to submitovala a už je to schválené. Tento jev jsem pozorovala už víckrát, když jsem obrázky submitovala v neděli večer. Pokud až někdy během pondělka, tak schvalování proběhlo zpravidla až někdy ke konci týdne.

Submit znamená anglicky odeslat - tj. obrázky napřed nahraješ přes ftp nebo přes webové rozhraní, pak u nich zadáváš kategorie, případně upravuješ titulky, klíčová slova apod. a potom teprve odešleš ke schválení pomocí tlačítka Submit. V některých fb může být postup poněkud jiný (např. 123rf).
shalom3

Příspěvekod Patas » 29. květen 2016 23:30

shalom3 píše:
Patas píše:

Díky :) Já myslel ze to tam nahrávala na 2x a jak to má 123rf ? :o
Submit znamená anglicky odeslat - tj. obrázky napřed nahraješ přes ftp nebo přes webové rozhraní, pak u nich zadáváš kategorie, případně upravuješ titulky, klíčová slova apod. a potom teprve odešleš ke schválení pomocí tlačítka Submit. V některých fb může být postup poněkud jiný (např. 123rf).
Patas

Příspěvekod PandaWild » 30. květen 2016 07:19

U 123RF nahraješ obrázky přes FTP, pak na www stránkách dáš pokyn k jejich zpracování a po zpracování jsou automaticky připravené ke schválení editorem.
PandaWild

Reputace: +2005

Další

Zpět na Diskuse pro nováčky