| Hodnocení: 0 |
| +Pitju, +Ravennka | Hodnocení: +2 |
| +Ravennka | Hodnocení: +1 |
shalom3 píše:Jen tak pro zajímavost - podobný rekord drží u mne dneska fotolia. Před chvílí jsem to submitovala a už je to schválené. Tento jev jsem pozorovala už víckrát, když jsem obrázky submitovala v neděli večer. Pokud až někdy během pondělka, tak schvalování proběhlo zpravidla až někdy ke konci týdne.
Patas píše:shalom3 píše:Jen tak pro zajímavost - podobný rekord drží u mne dneska fotolia. Před chvílí jsem to submitovala a už je to schválené. Tento jev jsem pozorovala už víckrát, když jsem obrázky submitovala v neděli večer. Pokud až někdy během pondělka, tak schvalování proběhlo zpravidla až někdy ke konci týdne.
Jak jako submitovat promiň ale jsem uplnej nováček :/
shalom3 píše:Patas píše:shalom3 píše:Jen tak pro zajímavost - podobný rekord drží u mne dneska fotolia. Před chvílí jsem to submitovala a už je to schválené. Tento jev jsem pozorovala už víckrát, když jsem obrázky submitovala v neděli večer. Pokud až někdy během pondělka, tak schvalování proběhlo zpravidla až někdy ke konci týdne.
Jak jako submitovat promiň ale jsem uplnej nováček :/
DíkyJá myslel ze to tam nahrávala na 2x a jak to má 123rf ?
Submit znamená anglicky odeslat - tj. obrázky napřed nahraješ přes ftp nebo přes webové rozhraní, pak u nich zadáváš kategorie, případně upravuješ titulky, klíčová slova apod. a potom teprve odešleš ke schválení pomocí tlačítka Submit. V některých fb může být postup poněkud jiný (např. 123rf).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.