shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Host » 29. květen 2016 18:37

Followeři jsou různého druhu: někteří jen "očumují" jiní aktivně kupují, úplně nejraději mám ty, kteří si na mé doporučení zaplatí na rok předplatné... :D
+Lenka Hodnocení: +1
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 29. květen 2016 19:36

Host píše:Followeři jsou různého druhu: někteří jen "očumují" jiní aktivně kupují, úplně nejraději mám ty, kteří si na mé doporučení zaplatí na rok předplatné... :D

Hoste a nepletieš si náhodou followerov s referralmi? Ono je v tom totiž to nemalý rozdiel. ;)
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Host » 30. květen 2016 07:53

Nepletu... :D Někteří followeři se u mne stávají referaly (předplatné na další rok) a někteří (zákazníci) referalové followery. Jsou to ti, se kterými mám tu čest se poznat osobně...
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Návštěvník » 4. červen 2016 20:05

Ahoj, rozhodol som sa niektoré bitmap ilustrácie previesť na vektor, ale už som ich nahral na SS ako bitmap. Je s tým nejaký problém, keď sú tam rovnaké ilustrácie bitmap a vektor? Alebo mám pôvodnú zmazať a nechať len vektor? Vďaka
Hodnocení: 0
Návštěvník

IP: 188.123.112.2xx

Příspěvekod Bananaboy » 4. červen 2016 20:13

Návštěvník píše:Ahoj, rozhodol som sa niektoré bitmap ilustrácie previesť na vektor, ale už som ich nahral na SS ako bitmap. Je s tým nejaký problém, keď sú tam rovnaké ilustrácie bitmap a vektor? Alebo mám pôvodnú zmazať a nechať len vektor? Vďaka

Boli časy, keď ľudia nahrávali najskôr vektor a potom ešte pre istotu bitmapovú verziu toho vektoru a nikomu to nevadilo. Opačný postup, čiže vektor z bitmapy bude vadiť ešte menej, pretože z bitmapy sa ti aj tak nepodarí previesť do vektoru úplnú kópiu bitmapy a už to bude dá sa povedať nové dielo. ;)
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Anika » 4. červen 2016 20:14

Návštěvník píše:Ahoj, rozhodol som sa niektoré bitmap ilustrácie previesť na vektor, ale už som ich nahral na SS ako bitmap. Je s tým nejaký problém, keď sú tam rovnaké ilustrácie bitmap a vektor? Alebo mám pôvodnú zmazať a nechať len vektor? Vďaka

Můžou tam být obě verze. Dřív to tak fungovalo, že pokud chtěl někdo na SS prodávat ilustraci jako vektor i bitmapu, musel to tam nahrát dvojmo, ale před nějakou dobou to konečně změnili, takže v současnosti se nahrávané vektory nabízejí i jako bitmapy automaticky. K bitmapě už dodatečně vektor nahrát nejde, ale může se nahrát jako samostatný obrázek a nevadí to.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Návštěvník » 4. červen 2016 21:04

Vďaka obom :)
Návštěvník

IP: 188.123.112.2xx

Příspěvekod Návštěvník » 7. červen 2016 12:00

Ahoj, ešte jedna otázka, doteraz mi shutter bral všetko normálne ale jednu várku vektorov vyhodil: No Bitmaps--Bitmap images and/or effects are not permitted.
Mismatched JPEG Thumbnail -- JPEG thumbnail does not match EPS file.

pritom som si istý, že k tomu boli správne pomenované jpg....či to môže byť aj iná chyba, než zle pomenované jpg? Vďaka
Návštěvník

IP: 31.192.95.2xx

Příspěvekod styna » 7. červen 2016 12:05

Návštěvník píše:Ahoj, ešte jedna otázka, doteraz mi shutter bral všetko normálne ale jednu várku vektorov vyhodil: No Bitmaps--Bitmap images and/or effects are not permitted.
Mismatched JPEG Thumbnail -- JPEG thumbnail does not match EPS file.

pritom som si istý, že k tomu boli správne pomenované jpg....či to môže byť aj iná chyba, než zle pomenované jpg? Vďaka

Když mi vyhodí něco pro tento důvod, tak mám většinou problém bitmapou. Omylem si přejedu přes kolečko průhlednosti a poskočí mi to na 99% = bitmapa.
styna

Reputace: +40

Příspěvekod shalom3 » 7. červen 2016 12:26

Ta druhá chyba Mismatched JPEG Thumbnail -- JPEG thumbnail does not match EPS file není o tom, že by byly soubory rozdílně pojmenované, to by se vůbec nespárovaly. Spíš bych doporučila otevřít si ten eps soubor na obrazovce vedle příslušného jpg souboru a porovnat to vizuálně, jestli se třeba v tom jpg souboru něco nepokazilo.
(Mně se to občas stalo, že třeba došlo ke zkreslení barev nebo některých barevných přechodů, jenže já dělám v Corelu a teprve pak exportuji do ai a z něj do eps10, jpg exportuji přímo z Corelu. Přitom dojde občas k takovému problému, že ai/eps10 si něco při exportu nějakým způsobem předělá).
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock