| +Lenka | Hodnocení: +1 |
Host píše:Followeři jsou různého druhu: někteří jen "očumují" jiní aktivně kupují, úplně nejraději mám ty, kteří si na mé doporučení zaplatí na rok předplatné...
| Hodnocení: 0 |
Návštěvník píše:Ahoj, rozhodol som sa niektoré bitmap ilustrácie previesť na vektor, ale už som ich nahral na SS ako bitmap. Je s tým nejaký problém, keď sú tam rovnaké ilustrácie bitmap a vektor? Alebo mám pôvodnú zmazať a nechať len vektor? Vďaka
Návštěvník píše:Ahoj, rozhodol som sa niektoré bitmap ilustrácie previesť na vektor, ale už som ich nahral na SS ako bitmap. Je s tým nejaký problém, keď sú tam rovnaké ilustrácie bitmap a vektor? Alebo mám pôvodnú zmazať a nechať len vektor? Vďaka
Návštěvník píše:Ahoj, ešte jedna otázka, doteraz mi shutter bral všetko normálne ale jednu várku vektorov vyhodil: No Bitmaps--Bitmap images and/or effects are not permitted.
Mismatched JPEG Thumbnail -- JPEG thumbnail does not match EPS file.
pritom som si istý, že k tomu boli správne pomenované jpg....či to môže byť aj iná chyba, než zle pomenované jpg? Vďaka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.