Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 1. červenec 2016 16:23

Leni, poslala jsi Leguána pro buchty? ;) http://zpravy.aktualne.cz/domaci/foto-m ... 5900fea04/ ve frontě ho nevidím, ale třeba tam byl předtím :mrgreen:
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 1. červenec 2016 16:29

Ravennka píše:Leni, poslala jsi Leguána pro buchty?

Popravdě řečeno jsem ho poslala pro toaleťák a hromadu tvarohu na tiramisu, protože kdo má v tomhle vedru vařit. Ale prej má přijít bouřka, to znamená, že ta slepice, co jsem ji nechtěla rozmrazit, možná rozmrazí sama, až bude black out, a průser je, že tu máme úplně nový mladý kachny jen ve výběhu z pletiva. Jestli bude nějaká lokální povodeň, tuším průser, a to větší než že nám opět v přízemí poplavou krmiva. :ugeek:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 8. červenec 2016 16:26

Tak si v klidu instaluji nový počítač, dávám zformátovat pomocný lokální disk a koukám - disk je stále plný? To co se stalo zcela prázdným, byl externí USB disk 2TB, na kterém jsem měl veškeré věci do fotobank a jiné životní důležitosti. :shock: Sice na většinu věcí zálohy jsou, ale ne 100% všechno a hlavně si povzpomínat co všechno tam bylo. Ještě že program EaseUS umí (snad jako jediný) obnovit poměrně rozumně i adresářové struktury, tak je reálné většinu z toho zas vytáhnout a pak podle toho poshledávat v archivech a ověřit komparací a dát to postupně zas dohromady, ale i tak takový malý omyl způsobí hromady nepříjemností a několikadenní ztrátu času. :roll:
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ravennka » 8. červenec 2016 16:29

Soucítím s Tebou... to je peklo... :cry:
+PandaWild Hodnocení: +1
Ravennka

Příspěvekod Ravennka » 8. červenec 2016 16:45

Chcete novou rychlovarnou konvici? Soutěžte s idnes o nejlepší fotku na téma "Moje letní pohoda" :lol: Pro zdejší fotografy to jistě bude hračka 8-) a protože děti táhnou, tak apeluju na Lenku, ať tam pošle cpoucí se děti... http://ona.idnes.cz/fotosoutez-moje-let ... ecnost_jup
Ravennka

Příspěvekod PandaWild » 8. červenec 2016 16:51

První místo vyhraje ne nejlepší fotka, ale ten kdo použije nejagresivnějšího hlasovacího proxy bota.
PandaWild

Příspěvekod Ravennka » 8. červenec 2016 16:56

Což, zrovna pro Tebe, by nebyl problém :mrgreen: ... a druhého prý vybere fotograf z redakce, tak tam je ta "šance" 8-) (to spíš stejně tak pro zajímavost, většinou to vyhrávají strašná zvěrstva)
Ravennka

Příspěvekod shalom3 » 8. červenec 2016 16:57

PandaWild píše:První místo vyhraje ne nejlepší fotka, ale ten kdo použije nejagresivnějšího hlasovacího proxy bota.

Zdravá skepse, bohužel však odpovídající realitě :(
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod shalom3 » 8. červenec 2016 17:04

Ravennka píše:Což, zrovna pro Tebe, by nebyl problém :mrgreen: ... a druhého prý vybere fotograf z redakce, tak tam je ta "šance" 8-) (to spíš stejně tak pro zajímavost, většinou to vyhrávají strašná zvěrstva)

Zvěrstva? Což nafotit něco jako slavného Erbenova Vodníka? Kdyby někdo neznal, viz zde:
http://www.cist.cz/Poezie/Kytice/vodnik.htm
Vodník je krásné letní téma, tělíčko bez hlavy je rozumné zvěrstvo.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 8. červenec 2016 17:05

Ne skepse, ale realita, také mám jednoho bota napsaného v šuplíku a pár soutěží už se účastnil. :-) Samozřejmě protivníky nebyli lidé ale opět jiní boti, kteří byli často agresivnější. Tak se veřejných hlasování už raději neúčastním, nikdy to není objektivní reálné hlasování bez podvodů (pořadatelům to bývá jedno a tak to ani nijak neošetřují).
PandaWild

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse