chtel bych zacit fotit

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: chtel bych zacit fotit

Příspěvekod PandaWild » 14. červenec 2016 17:54

Tvůj rukopis je šílené číst. Také jsem musel tvou 2. otázku číst několikrát, než jsem odhadl na co se asi tak ptáš, moc to z toho nevyplývalo. Buď rád že ti někdo odpovídá to co ví, každý nezná všechno, a čekej až se najde někdo kdo odpoví i ostatní co potřebuješ. Piš pečlivěji a najde se více odpovědí. Jestli jsi dyslektik a neumíš líp psát, tak počítej s nepochopením tvého textu, tedy trochu více pokory a trpělivosti.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod GreatWhite » 14. červenec 2016 17:58

Jaroslave kde chceš fotit tu ženu s mrtvým dítětem v náručí?
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Trueblackheart » 14. červenec 2016 18:00

To je velice těžká odpověď. Protože na každou fotku je potřeba něco jinýho.A jestli to myslíš vážně tak stejně neskončíš u jednoho objektivu. A objektiv se nevybírá podle vzdálenost - ohnisko. Navíc jsem ti odpověděl, že na ty tvoje úmysly cca 50 - 100 mm objektiv. A tvoje představa mi přijde víc na umělecký foto než na fotky pro fotobanky.
Trueblackheart

Reputace: +37

Příspěvekod Ravennka » 14. červenec 2016 18:06

Madam psala o obtížnosti focení, protože píšeš, žes nikdy nefotil ;) To je asi jako - chci namalovat Monu Lisu, poraďte mi, jaké si mám koupit barvičky, pak už to půjde samo...

Navíc jsem ti odpověděla na polovinu tvé otázky, tak nevím, co se čertíš... na druhou stranu, alespoň jsi vyventiloval emoce a prodloužil se ti tím život - nemáš zač ;)

Na zbytek neflamu dlabu a nebudu se zapojovat, přeju ti úspěchy, hodně emocí a prodejů ;)
+PandaWild, +admin Hodnocení: +2
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod jaroslavkonrad » 14. červenec 2016 18:13

Trueblackheart píše:To je velice těžká odpověď. Protože na každou fotku je potřeba něco jinýho.A jestli to myslíš vážně tak stejně neskončíš u jednoho objektivu. A objektiv se nevybírá podle vzdálenost - ohnisko. Navíc jsem ti odpověděl, že na ty tvoje úmysly cca 50 - 100 mm objektiv. A tvoje představa mi přijde víc na umělecký foto než na fotky pro fotobanky.
herr furrer kde sem psal
ze se objektiv vybira podle vzdalenosti jednoducha odpoved na jednoduchou otazku jakym objektivem fotit emoce a jak mam bejt daleko od fotografovane osoby iq tykve otazka pro 6leteho
-Marsan, -PandaWild, -Ravennka, -admin, -artus Hodnocení: -5
jaroslavkonrad

Reputace: -36

Příspěvekod knutt » 14. červenec 2016 18:16

Je to troll :D
+Lenka, +PandaWild, +Ravennka, +admin Hodnocení: +4
knutt

IP: 81.200.57.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Trueblackheart » 14. červenec 2016 18:17

A navíc neumí číst.

Stejně jsem takovej dobrák, že i přes ty tvoje výlevy Ti poradim.Vem si toho svýho nikona.Předpokládám , že u něj máš i setovej objektiv a bež si to vyzkoušet.To bude totiž vůbec nejlepší než ti cokoliv radit. Různý ohniska různý vzdálenosti.Protože na takovejhle dotaz stejně neexistuje univerzální odpověď.
+PandaWild, +admin Hodnocení: +2
Trueblackheart

Reputace: +37

Příspěvekod jaroslavkonrad » 14. červenec 2016 18:25

jelikos vam evidentne delam problem pochopit jednoduchou otazku zkusim to jeste jednoduseji 1.jdu po ulici a vidim jak se dva rvou chcu si rvacku vyfotit teda ne tak tu rvackuale emoce tedy jejich tvare jak velky objektiv a z jake vzdalenosti jake iso 2priklad je valka na ukrajine na prahu zniceneho domu sedi zena v naruci mrtve dite chcu fotit emoce tak i dum v pozadi jaky objektiv jake iso vemuli v potaz humani vec a budu od nich si drzet odstup
jaroslavkonrad

Příspěvekod PandaWild » 14. červenec 2016 18:26

knutt píše:Je to troll :D
Podle diskusí na Webtrh asi tak 10-letý.
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod jaroslavkonrad » 14. červenec 2016 18:27

Trueblackheart píše:A navíc neumí číst.

Stejně jsem takovej dobrák, že i přes ty tvoje výlevy Ti poradim.Vem si toho svýho nikona.Předpokládám , že u něj máš i setovej objektiv a bež si to vyzkoušet.To bude totiž vůbec nejlepší než ti cokoliv radit. Různý ohniska různý vzdálenosti.Protože na takovejhle dotaz stejně neexistuje univerzální odpověď.

co je to zablbost co tezke na tom cim by ste vyfotil brecici zenu
-PandaWild, -artus Hodnocení: -2
jaroslavkonrad

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse pro nováčky