Dovolím si nesouhlasit, v lese není tma, chodím tam fotit portréty a už jsem tam fotila i ty zmíněné houby. Vše na ISO 100, a časy byly po většinou nad 1/160, ale je fakt, že mám světelný objektiv (min. f 1.8) a to jsem blesk do minulého týdne neměla. A u některých tvých fotek by neuškodilo nižší f. Já měla po prvních devíti měsících čtrnáct a čtvrt dolaru jen na SS, ale dohromady to za prvních 9 měsíců na 6 fotobankách dělalo téměř 4x tolik. Nyní jsem na většině fotobank 1,5 roku (na DT 3 roky) a výdělky stále nejsou nějak závratné, rozhodně patří mezi ty nižší (jestli né nejnižší) z lidí, co jsou tu na fóru a jsou na fotobankách stejnou nebo kratší dobu. Většinou se mi ze 30ti dnů v měsíci něco prodá průměrně v 8-10 dnech, ale většinou se v ten den, kdy se něco prodá prodá více obrázků (měsíčně se stáhne průměrně 18,5 obrázků - počítáno ze 7 fotobank od začátku tohoto roku do června). Ale jsem ráda, že na fotobankách jsem, protože každá koruna dobrá, a ani těch třináct dolarů na ulici nenajdeš. Takže určitě pokračuj a zapracuj na postprocesu a přemýšlení nad expozicí (ulehčíš si postproces) a kompozicí (je dobré, aby na fotografii byl prostor pro text, takže nejlépe fotit dle pravidel zlatého řezu, ne na střed, jako je tomu u většiny tvých fotek, fotky focené dle zlatého řezu, jsou často i zajímavější) při focení. A pak nevím co máš za foťák, ale jestli Canon, tak tom jsou Picture Styles a můžeš si nastavit jak se fotka ihned při vyfocení upraví (saturace, ...), nevím zda-li něco podobného má Nikon a jiné firmy.