| Hodnocení: 0 |
PandaWild píše:Nějaké procento prodejů jsem měl s 4k. Sice malé (protože 4k moc nemám), ale vzhledem k vyšší ceně se to stává také zajímavé. A především je to investice do budoucna, protože nároky se neustále zvyšují a podíl 4k v prodejích se bude postupně také zvyšovat.
PandaWild píše:Ve 4K mám jenom animace (TexiGen, Animer), foťák mi to neumí (a ručně mačkat timelapse by bylo roztřesené). Chci někdy zkusit 4k videa s mobilem ženy (Samsung Galaxy S5), to je jediná možnost jak u mě udělat 4k video. Ale spíš si myslím, že takové video bude k ničemu, protože u 4k kamery už musí být velká kvalita optiky (stejná jako u fotek), což takový mobil nemůže udělat a je to spíš jen podvrh na zákazníky.
-Tereza- píše:PandaWild píše:Ve 4K mám jenom animace (TexiGen, Animer), foťák mi to neumí (a ručně mačkat timelapse by bylo roztřesené). Chci někdy zkusit 4k videa s mobilem ženy (Samsung Galaxy S5), to je jediná možnost jak u mě udělat 4k video. Ale spíš si myslím, že takové video bude k ničemu, protože u 4k kamery už musí být velká kvalita optiky (stejná jako u fotek), což takový mobil nemůže udělat a je to spíš jen podvrh na zákazníky.
Oki děkuju, také si myslím, že na 4K je už asi potřeba kvalitnější foťák/kamera než mobil. Renderuju první 4K animaci a teda vypadá to na dlouhoAkorát teda ještě váhám nad rozlišením - původně jsem chtěla 4096 x 2304, protože to je 16:9, ale pak jsem na SS četla, že upřednostňují 4096 x 2160, tak to dělám tak. Půjde jim to pak v pohodě zmenšit na těch 1920 x 1080?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.