Creative Kitchen youtube channel

Video (footage) dnes patří mezi další formát, který se na fotobankách prodává. Tato diskuze je věnovaná jeho tvorbě, různým formátům a možnostem prodeje.

Re: Creative Kitchen youtube channel

Příspěvekod duben » 2. září 2016 12:19

Moc pěkné, vidím že na videích pro SladkaPusa.cz mám ještě hafo prostoru ke zlepšování. I když pro mě je to jen doplněk k obtížné fázi receptů, respektive tam, kde video vydá za víc jak tisíc slov.

Ty moje jsou spíš natočené narychlo, abych se u toho ženě moc nepletl https://www.youtube.com/channel/UC4thts ... T2yeD7jPVg

Já mám od loňska web na recepty SladkaPusa, kam fotím výsledek nebo sem tma i průběh a dávám tam videa jen někdy, primárně to není pro fotobanky a vlastně do fotobank nedávám ani odpad. Hlavně ty fotky jídla nemá zdaleka tak pěkné jako ty. Ale možná bych ti nějaké video recepty mohl na ten web dát (jen bych jim musel přidělt CZ titulky), nebo to dát možná do nějakého blog příspěvku (ty teprve chystám). Tobě to přidá počet shlédnutí a příjem za reklamu a mě další zajímavý obsah.
Hodnocení: 0
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Peteer » 2. září 2016 12:40

duben píše:Moc pěkné, vidím že na videích pro SladkaPusa.cz mám ještě hafo prostoru ke zlepšování. I když pro mě je to jen doplněk k obtížné fázi receptů, respektive tam, kde video vydá za víc jak tisíc slov.

Ty moje jsou spíš natočené narychlo, abych se u toho ženě moc nepletl https://www.youtube.com/channel/UC4thts ... T2yeD7jPVg

Já mám od loňska web na recepty SladkaPusa, kam fotím výsledek nebo sem tma i průběh a dávám tam videa jen někdy, primárně to není pro fotobanky a vlastně do fotobank nedávám ani odpad. Hlavně ty fotky jídla nemá zdaleka tak pěkné jako ty. Ale možná bych ti nějaké video recepty mohl na ten web dát (jen bych jim musel přidělt CZ titulky), nebo to dát možná do nějakého blog příspěvku (ty teprve chystám). Tobě to přidá počet shlédnutí a příjem za reklamu a mě další zajímavý obsah.

zajímavý nápad, nech nás ale chvilku se rozkoukat a pak se nějak domluvíme, teďka je to hodně hektické :lol:
Peteer

Reputace: +16

Příspěvekod duben » 2. září 2016 12:55

To je jasný, v klidu si to promysli a pak si třeba zavoláme, napíšeme na skypu nebo zajdeme na pivo :)

Umím si k tomu představit spoustu věcí co by se hezky doplňovaly a byly přínosné všemi směry :).
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Marsan » 2. září 2016 19:36

Je to dobrý nápad. Využití je vlastně trojnásobné, fotky, video pro fotobanky a youtubu. Měl bych malou radu z pohledu psychologie :lol: . Radši bych volil mužské ruce. To hned z několika důvodů..
ženám se líbí když vaří muž ;) a jsou vlastně asi početnější cílová skupina, a chlapi si přeci nenechají radit od ženské (slečny a paní tady prominou - né všichni si to myslíme ;) ) Když se podíváš na všelijaké kuchařské pořady drtivě vedou muži ... má to svoje pozadí v psychologii jak cílit na zákazníka. jak jsi tady viděl - četl žena si všimne jiných detailů - ten nehet :lol:
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod GreatWhite » 2. září 2016 19:44

Výborné, působí až uklidňujícím dojmem 8-) přesto bych ten pancaka trochu přistřihl ;) ono udržet lidi pět minut u videa už je v dnešní době celkem kumšt.
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod alima007 » 2. září 2016 20:32

Po shlédnutí se také přikláním k mužským rukou nebo nenalakovaným ženským. Zbytečně to poutá pozornost od samotného obsahu videa.

Dále k technickému provedení - zajímavý nápad, myslím, že máte potenciál.
Vylepšit plynulost přejíždění. A pozor!!! :!: na odrazy ... v palačinkách byl odraz manželky a zřejmě jste se tam domlouvali, co a jak - zase to poutá pozornost od samotného obsahu.

Ještě k propagaci - zkuste fb ;)
alima007

IP: 80.188.42.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Peteer » 2. září 2016 21:23

s tím sestříháním máte pravdu, 5 minut je hodně, stačí cca. 3-3,5 max.
S těma rukama, možná časem, točím já takže to nepřipadá v úvahu, ale časem bych chtěl aby se to žena také naučila(psst. ještě to neví).
Kanál kterým se inspirujeme - Home cooking adventure má taky hlavní protagonistku ženskou tak uvidíme.
Jinak máme odkaz na FB, Twitter a chtěl bych i Pinterrest, ale na FB se moc nevyznám (nemám ho rád), takže to bude spíš asi o tom až tam bude nějaký follower.
Další video budeme dávat nejspíše v pondělí, možná tam dám rovnou dvě týdně, ono když to bude více, tím lépe (princip se mě zdá podobný jako u fotobank, záleží na kvalitě - ale je to i o tom mít kvantitu).
Hodně se mi zdá že udělají miniatury, protože spousta lidí tam má prostě to co jim vygeneruje youtube a neřeší to je chyba.
Peteer

Reputace: +16

Příspěvekod Pitju » 2. září 2016 22:24

Pekne...Malá poznámka: Činnosť, ktorá sa vykonáva rukami (natieranie chleba) by nemala byť zakrytá rukami aspoň nie na dlho. Iný uhol kamery
Pitju

Reputace: +17

Příspěvekod Ravennka » 2. září 2016 23:39

Ženský ruce nevadí (imho), je spousta slavných kuchařek a dobře se na ně kouká - jako holce asi nikdo neuvěří, že udělá nejlepší gulaš, ale určitě upeče lepší buchtu, a nebo udělá lepší palačinky, a nebo perfektní kachnu ;)

Akorát je fakt, že bezbarvý lak by to možná vyhrál víc... (koukala jsem, že Nigella má bezbarvý :D) ale hlavně ať ty nehty nejsou nějaké tmavé - černé nehty by to zabily - kvůli černým nehtům prodavačky jsme přestali kdysi chodit do jedný masny... na to se nedalo koukat. Detaily holt rozhodují... :mrgreen:
+PandaWild Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod PandaWild » 3. září 2016 08:20

"oliva" na nehtu mi fakt hodně (nevhodně) odváděla pozornost. :-) Osobně bych si myslel, že barevné nehty nemohou znamenat dobrou kuchařku, to mi nějak nejde dohromady.

Kromě kratších střihů by se pro zvýšení dynamičnosti dalo uvažovat, zda některé pomalé úseky nezrychlit softwarově (zvýšením fps).
+Pitju Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2005

PředchozíDalší

Zpět na O videu a jeho tvorbě