| Hodnocení: 0 |
| +milankubicka | Hodnocení: +1 |
| +milankubicka | Hodnocení: +1 |
Ravennka píše:alima007 píše:Do tajů videí jsem ještě nepronikla, není na to ani technika (myšleno kamera) a vytvářet něco programem se mi nechce neb nemam dostatečné znalosti.
S nějakým Panda softem (už by to chtělo ™, ne?) to jde skoro samo, nemusíš nic umět - jednoduché věci zvládne cvičená opička, na složité musíš už být jako panda
A případně třeba takový Flash taky není - pro jednoduché animace - vůbec nic složitého. Je třeba tomu věnovat odpoledne pro úplně základní proniknutí do programu (časová osa + jak to rozhýbat), popř. víkend pro zautomatizování a je to
Zbytečná bázeň rozhodně není třeba
alima007 píše:Panda soft jsem nejak k tomu zadnej nenasla. a teď už stejně na to nemam ani nějak čas, přeci jen je diplomka důležitější
HONZA píše:Ahoj nedavno jste tu psaly ze se poradne nic noveho nestahuje, zmenilo se od te doby neco? Zacal jsem nahravat po prazdninach a nestahlo se zatim nic... A schvalene to bylo okamzite, coz bych rekl ze bude tim ze nikdo nenahrava a nejsou zahlceni... Nahravate? Ma to cenu, nebo cekate az se zmeni algoritmus?Diky...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.