shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod milankubicka » 13. září 2016 10:04

Bankéři, prosím, chtěl bych změnit a doplnit název a klíčová slova u některých svých nahraných souborů. Nějak se ale nemůžu dopátrat, kde se to dělá. Přitom bych přísahal, že jsem to nedavno dělal, ale teď tu čučim a nevím:( poradíte mi? díky moc:)
Hodnocení: 0
milankubicka

Reputace: +3

Příspěvekod Ravennka » 13. září 2016 10:07

nahoře v menu - Portfolio => Catalog Manager, resp. http://submit.shutterstock.com/catalog_manager

tam si rozklikneš co chceš a dle libosti upravíš ;)
+milankubicka Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Costertoast » 13. září 2016 10:07

V catalog manageru. Dvakrát poklikáš na fotku/obrázek co chceš změnit ;)
+milankubicka Hodnocení: +1
Costertoast

Reputace: +32

Příspěvekod milankubicka » 13. září 2016 10:09

Tak to jsem dobrej blázen, už to vidím, díky moc:))
milankubicka

Příspěvekod alima007 » 13. září 2016 10:16

Ravennka píše:
alima007 píše:Do tajů videí jsem ještě nepronikla, není na to ani technika (myšleno kamera) a vytvářet něco programem se mi nechce neb nemam dostatečné znalosti :roll: .

S nějakým Panda softem (už by to chtělo ™, ne? :mrgreen:) to jde skoro samo, nemusíš nic umět - jednoduché věci zvládne cvičená opička, na složité musíš už být jako panda ;) A případně třeba takový Flash taky není - pro jednoduché animace - vůbec nic složitého. Je třeba tomu věnovat odpoledne pro úplně základní proniknutí do programu (časová osa + jak to rozhýbat), popř. víkend pro zautomatizování a je to ;) Zbytečná bázeň rozhodně není třeba ;)

Panda soft jsem nejak k tomu zadnej nenasla :D . a teď už stejně na to nemam ani nějak čas, přeci jen je diplomka důležitější :cry:
alima007

IP: 89.176.114.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 13. září 2016 10:25

alima007 píše:Panda soft jsem nejak k tomu zadnej nenasla :D . a teď už stejně na to nemam ani nějak čas, přeci jen je diplomka důležitější :cry:

http://fotobanky.cz/tvorba-videa-pro-fotobanky - Animer, Texigen ;)

Sice nemám vůbec tucha, jaké máš téma, ale zrovna bych řekla, že taková kreativní činnost je ideální na vypláchnutí hlavy od diplomky - píšeš-li ji nějakou dlouhodobě. U mě to poměrně zabíralo ;)
I když zrovna diplomku jsem z podkladů napsala za víkend prokládaným hraním flashovek :lol: a pak mě popotahovali na jedné větě, kdy jsem si dovolila říct, že se domnívám, že v dnešní době lidové tradice netáhnou mládež tolik, jako třeba kino, a nebo sportovní a adrenalinové aktivity :roll: Zbytek jim byl úplně jedno...
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod HONZA » 13. září 2016 14:20

Ahoj nedavno jste tu psaly ze se poradne nic noveho nestahuje, zmenilo se od te doby neco? Zacal jsem nahravat po prazdninach a nestahlo se zatim nic... A schvalene to bylo okamzite, coz bych rekl ze bude tim ze nikdo nenahrava a nejsou zahlceni... Nahravate? Ma to cenu, nebo cekate az se zmeni algoritmus? :cry: Diky...
HONZA

IP: 46.135.32.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Mickies » 13. září 2016 14:49

HONZA píše:Ahoj nedavno jste tu psaly ze se poradne nic noveho nestahuje, zmenilo se od te doby neco? Zacal jsem nahravat po prazdninach a nestahlo se zatim nic... A schvalene to bylo okamzite, coz bych rekl ze bude tim ze nikdo nenahrava a nejsou zahlceni... Nahravate? Ma to cenu, nebo cekate az se zmeni algoritmus? :cry: Diky...

Nestahuje se nové ani staré :roll: dneska to mám jako slabší víkend.
Mickies

Reputace: +14

Příspěvekod majo4688 » 13. září 2016 14:59

Ako tu niekto písal, kupci kupujú rovnako, ich nejaké algoritmy nezaujímajú, akurát teda neviem, akú skupinu contributorov nový algoritmus zvýhodňuje, pretože ja som jednoznačne v opačnej skupine.
majo4688

Příspěvekod tlamic » 13. září 2016 15:54

Já taky. Je to děs. Honza
tlamic

Reputace: +13

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock