Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 3. říjen 2016 15:55

Já výborně rozumím, když píšu, tak většinou nemám problém, ale jak mám telefonovat, a nebo mluvit s někým třeba u nás v obchodě, tak to je peklo - hlava je rázem prázdná a já mluvím, jako kdybych mluvila anglicky prvním rokem (krátké věty, lovím slovíčka), ale používám u toho i takový časy jako předminulý nebo předbudoucí (když je potřeba), tak je to takový komický... :lol:
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 4. říjen 2016 05:50

Po dlouhý době na DT prodej, tak celá natěšená, jdu se podívat, k jakému prodeji mi ty kolekce pomohly, mno, je to za 0,35 dost neumětelská raná kresba "maska tragédie a komedie" - tak já nevím, co mi to vesmír chce naznačit. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 5. říjen 2016 17:16

Mám asi vadný SS :cry: ... od pondělí sleduju, že ráno v 10 už mám několik prodejů, pak to stoupá dejme tomu do 12hod (čas ČR), kdy se to zastaví, pak dlouuuuuuho nic... a pak se zase začne objevovat něco večer, ale je to bída... :(
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Host » 5. říjen 2016 17:37

Ravennka píše:Mám asi vadný SS :cry: ... od pondělí sleduju, že ráno v 10 už mám několik prodejů, pak to stoupá dejme tomu do 12hod (čas ČR), kdy se to zastaví, pak dlouuuuuuho nic... a pak se zase začne objevovat něco večer, ale je to bída... :(

Tohle už nemá na SS cenu sledovat. Prodeje se neukazují v reálném čase. Některé licence se načítají se spožděním, jiné napíšou hromadně, apod. Dělal jsem s několika followery - referaly testík a jejich v jeden den nakoupené obrázky se mi přičetly ve velmi různých časech. Několik dokonce až na konci měsíce... :mrgreen:
+Miky, +Ravennka, +soim Hodnocení: +3
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod MarekK » 6. říjen 2016 22:54

To si tak uděláte christmas background, hezky s gradient mesh, blendama, vypiplanýma vločkama a těma koulema ozdobnejma co se dávají na stromy, prdnete clipping mask aby nic nepřesahovalo, uložíte do EPS10, vypnete AI.. Vzpomenete si, že byste něco upravili, tak otevřete EPS a ejhle vidíte jen jeden jedinej pitomej JPG :D
MarekK

Reputace: +18

Příspěvekod Bananaboy » 6. říjen 2016 23:42

MarekK píše:To si tak uděláte christmas background, hezky s gradient mesh, blendama, vypiplanýma vločkama a těma koulema ozdobnejma co se dávají na stromy, prdnete clipping mask aby nic nepřesahovalo, uložíte do EPS10, vypnete AI.. Vzpomenete si, že byste něco upravili, tak otevřete EPS a ejhle vidíte jen jeden jedinej pitomej JPG :D

A preto my ostatní ukladáme odjakživa ZÁSADNE do formátu .ai. ;)
+MarekK Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Undeaa » 9. říjen 2016 10:53

Zdravím,na fotobanky jsem se nyní podíval asi po roce a chci se zeptat,jak se tomuto bussinessu daří? Je to více méně stejné jako před rokem nebo pokračuje stagnace prodejů a výdělků?
Hodně zdarů
Undeaa

Reputace: +3

Příspěvekod Host » 9. říjen 2016 15:09

Undeaa píše:Zdravím,na fotobanky jsem se nyní podíval asi po roce a chci se zeptat,jak se tomuto bussinessu daří? Je to více méně stejné jako před rokem nebo pokračuje stagnace prodejů a výdělků?
Hodně zdarů

Chcete analýzu o několika stranách, nebo vám stačí kratší článek na jednu stranu? Po čem jste se tak ožral??? Nemáte něco v žíle??? Umíte číst??? Je to marný, je to marný, je to marný... :mrgreen:
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod PandaWild » 9. říjen 2016 15:11

Je to blbý, ale stále ještě jsou zisky přímo úměrné vynaložené práci.
+Lenka, +admin, +kelley Hodnocení: +3
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Undeaa » 9. říjen 2016 16:01

Chtěl jsem reagovat na Hosta,ale vlastně to asi nemá cenu.
Undeaa

Reputace: +3

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse