castyhost píše:prednedavnem mi prestali prijimat stara MR, stahnul jsem si jejich formulare v CJ, vyplnit, nahral a OK
Aha, tak to by mohlo být příčinou. A že to nenapíšou, že je potřeba použít nový formulář...
děkuji
N
castyhost píše:prednedavnem mi prestali prijimat stara MR, stahnul jsem si jejich formulare v CJ, vyplnit, nahral a OK
| Hodnocení: 0 |
Marsan píše:a je to opravdu příčinou? 4 dny zpět jsem nahrával MR (univerzální co nahrávám poslední 2 roky) a v pohodě prošlo
Miles píše:Zdravím, taky se vám někomu stalo, že vám resamplovaly obrázky? Dívám se na svoje portfolio účtem pro nákupy a zjistil jsem, že fotka, která je focená na 4536 x 2936 px je tam k prodeji jako supersize 9072 x 5872 px, což znamená, že to museli o 100% resamplovat. To je šílený, to přece musí být rozmazaný!
Potom ještě nechápu jak můžou nabízet rozšířenou licenci v TIFF formátu, když je to tam posláno v JPG. Jestli dobže chápu výhody TIFF, tak je to v 16bit barevné hloubce, ale když se to převede z 8bit JPG, tak to asi nemá smysl...
PandaWild píše:I ten TIFF formát bude nejspíš jen oblbování zákazníků, aby si mysleli že dostávají větší kvalitu.
Miky píše:Miles píše:Zdravím, taky se vám někomu stalo, že vám resamplovaly obrázky? Dívám se na svoje portfolio účtem pro nákupy a zjistil jsem, že fotka, která je focená na 4536 x 2936 px je tam k prodeji jako supersize 9072 x 5872 px, což znamená, že to museli o 100% resamplovat. To je šílený, to přece musí být rozmazaný!
Potom ještě nechápu jak můžou nabízet rozšířenou licenci v TIFF formátu, když je to tam posláno v JPG. Jestli dobže chápu výhody TIFF, tak je to v 16bit barevné hloubce, ale když se to převede z 8bit JPG, tak to asi nemá smysl...
Jj 2x to zvetsi. Na kvalite se to samozdrejme projevi, ale kdyz vis jak to softwarove zvetseni odkrokovat tak to neni az takova hruza.
No jasne vezmou klidne 8bit JPG a ulozi ho jednoduse do TIFF. Blbost to je a za blbost se prece plati.
Co chces od fotobank ktery vyplaci tak paradni provize kontributorum? Ze budou ojebavat jen kontributory a ne zakazniky?
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.