shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod PandaWild » 12. říjen 2016 19:24

Mělo by stačit jen smazat a nahrát znovu, ne? U SS občas uploady neprojdou napoprvé (a někdy ani napodruhé ani napotřetí ...). Ale aspoň že je vidět projev chyby. U Fotolie se někdy stává, že se video nenahraje celé a není to poznat, teprve až kontrolním přehrátím je vidět že je utnuté a musí se nahrát znovu.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Jakub11 » 12. říjen 2016 20:04

mszucs píše:Naviac som zistil že moja D610 je z Japonska (som sa k nej dostal cez jednu fotografku ktorá ju mala ako záložné telo) A záruka ju v EU nepokrýva takže som rád že ak je to jej vada tak že je jediná a nemusím ju riešiť :)

Neviem koľko si za d610 dal, ale pravdepodobne ju asi kupovala z eglobalcentral, ten poskytuje aj 24 mesačnú záruku, ale neviem ako to cez nich reklamovať :) .... keď tam zasa padne cena ako bola na jaro, keď stála cca 990, tak ju odtiaľ budem možno taktiež brať....ako si spokojný? Prípadne aké sklá používaš?
Jakub11

IP: 188.123.112.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 12. říjen 2016 20:27

Dneska to byl s nahráváním na SS vůbec porod ježka proti srsti, skutečně, něco napodruhé, něco napotřetí :( . Asi tam na tom sedí nějaký šváb, kdo nemá pevné nervy, ať dneska nenahrává.
Edit: Ono je dneska asi nějaká upload vzpoura. Na Depositphotos přes ftp nejde nahrávat vůbec, dokonce vidím, že tam zůstaly viset obrázky z minulého týdne.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod MarekK » 12. říjen 2016 21:08

Ja uz nahravam jenom v nedeli vecer, pres tyden mi to taky vzdycky hazelo chyby a nenahravalo se to spravne :(. Asi zvyseny traffic a servery nestihaji..

Ale musim si postezovat, protoze mi shutter dre od srpna bidu s nouzi, prodeje uplne minimalni :((((
MarekK

Reputace: +18

Příspěvekod mszucs » 13. říjen 2016 09:03

Jakub11 píše:Neviem koľko si za d610 dal, ale pravdepodobne ju asi kupovala z eglobalcentral, ten poskytuje aj 24 mesačnú záruku, ale neviem ako to cez nich reklamovať :) .... keď tam zasa padne cena ako bola na jaro, keď stála cca 990, tak ju odtiaľ budem možno taktiež brať....ako si spokojný? Prípadne aké sklá používaš?

Dal som za ňu toľko, že ešte dnes by som ju po skoro dvoch rokoch predal so ziskom.
Som maximálne spokojný, konečne je to fotoaparát ktorý fotí ako to ja vidím, nie ako to vidia maximálne možnosti techniky. Neplánujem ho vôbec v najbližšej dobe meniť, tak som si ešte dokúpil battery grip, a tiež maximálna spokojnosť, aj keď používaný z eBay, ten je zas z Južnej Koreii
Jediné čo by ma vedelo presvedčiť ku výmene by bolo niečo vo veľkosti D610, ale s maximálnym pokrytím hladáčika AF bodmi, a zníženie šumu ISO aj pri 25600 na úroveň akú má teraz pri 6400 čo je hranica pro ktorej fotka ešte vyzerá použiteľne (ale na fotobanky neradím fotiť cez ISO 1600 max 2000)
Čo sa týka tých startrails, a prečo ich fotím na timelapse (nie na timelapse funkciu vo foťáku, tá vie spraviť len Full HD) lebo to mám plne pod kontrolou, teda nastavím si svetlosť, nastavím si focus, otestujem snímku a kým sa mi nepáči ako to vyzerá tak proste nastavujem. Pri long exposure, hádaš jednak čas, jednak ISO, jednak clonu aj zaostrenie. výsledok je tam oveľa slabší, naviac si obmedzený časom cca 2-3h kým sa čip neprehreje. na timelapse? mal som to tam 5h a nebol problém, teda mne už bolo zima a bol som ospalý tak som to zabalil.
mszucs

Reputace: +5

Příspěvekod mszucs » 13. říjen 2016 10:13

Mám otázočku, môže za chabé predaje na SS aj fakt že som úplne zanedbal sety/kolekcie?
Majú vôbec tieto sety vplyv na predaje?
Ďakujem za odpovede
mszucs

Příspěvekod castyhost » 13. říjen 2016 10:37

sety nehrají az takovou roli
nalej tam par stovek souboru a uvidis jak se to pohne
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Příspěvekod mszucs » 13. říjen 2016 10:53

Neviem ako to máte pri ilustráciach ale pri fotografovaní to nie je až tak jednoduché tam naliať pár stoviek fotiek, najviac toho mám asi na 123RF (cca do 600ks) a tu na SS mám 241, na FT 310, hold nároky sú vyššie. :roll:
mszucs

Příspěvekod castyhost » 13. říjen 2016 11:08

ted je nejlepsi obdobi zamakat a lejt na SS co to jde...lepsi rada není
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Příspěvekod shalom3 » 13. říjen 2016 11:14

Také si myslím, že řazení do setů moc neovlivní prodeje. Možná, když titulní stránka z nějakého setu někoho upoutá. Bohužel, internetová adresa, na které se set zobrazí, neobsahuje klíčová slova (tedy pojmenování setu). To by pak mohlo být o něčem jiném, pravděpodobně by to podpořilo vyhledávání z googlu apod. I když na druhé straně, nahlédla jsem i do zdrojového kódu a tam se název sady vyskytuje (v tagu title, description), takže teoreticky by to mohlo vyhledávání googlem podpořit.
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock