Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 24. říjen 2016 12:29

Nemáš zač... brzy přijde můj frontální útok vánočního cukroví :mrgreen:

(a doufám, že se nám podaří ještě koupit lískové keře, aby příští rok byly naše lískáče...) Obrázek
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod duben » 24. říjen 2016 13:10

Nechci si moc dělat promo, ale tady máš pár výborných tipů na to co péct ;o) http://sladkapusa.cz/?s=v%C3%A1no%C4%8D ... ype=recipe ... všechno pečlivě otestováno v mojí puse :)
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Lenka » 24. říjen 2016 13:27

Ravennka píše:Nemáš zač... brzy přijde můj frontální útok vánočního cukroví :mrgreen:

(a doufám, že se nám podaří ještě koupit lískové keře, aby příští rok byly naše lískáče...) Obrázek

Stačí ti jeden. Zbytek života pilu neodložíš. Úroda pak závisí nejen na tobě, ale i na kovařících, plších a dalších roztomilých zvířátkách. Jestli můžu radit, pokud nevlastníš velký pozemek u řeky, nekupuj lísku tureckou. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 29. říjen 2016 18:52

Koupili jsme 3 Halské + 2 červenolisté... 2 jsou zasazené, pak přišla návštěva... už se těším, až tam budou všechny :mrgreen: budou to keříčky jenom pár metrů... a doufám, že hafo oříšků.. veverky tu nemáme, jenom mrchy straky :?
+Lenka Hodnocení: +1
Ravennka

Příspěvekod Ravennka » 29. říjen 2016 22:14

Mohl byste mi, prosím, někdo říct, kde je v tomhle trademark?

X-Ray or MRI - Magnetic Resonance Imaging of Spinal Column and Skull Head, black and white, original x-ray of middle aged woman from right side

x-ray; human; woman; neck; head; skull; mri; Magnetic; Resonance; Imaging; Spinal; Column; Skull; Head; xray; backbone; middle age; original; right; medicine; medical; healthcare; film; health; radiology; ray; anatomy; spinal; skeleton; examination; spine; bone; diagnosis; body; radiography; trauma; black; white; patient; hospital; science; surgery; clinic; pain; ct; injury; radiation; roentgen; doctor; scan

Zkusila jsem vyhodit X-ray (a odvozené), protože mi google vyhodil nějaký trademark, ale ani tak mi to na SS neprošlo.
Ravennka

Příspěvekod PandaWild » 29. říjen 2016 22:47

Možná obojí: XRAY i MRI.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ravennka » 29. říjen 2016 23:31

No ale to MRI je Goods and Services
CONSTRUCTION, CONSTRUCTION MANAGEMENT, ENGINEERING and ARCHITECTURAL SERVICES ... to je uplne neco jinyho... :?

A jeste kde vsemu, kdyz to vyhodili podruhy, tak mi tam napsali, ze uz to jednou mam schvaleny... ale schvaleny to neni, ale bylo to vyhozeny za trademark (stejne jako podruhe)... roar! Obrázek
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 30. říjen 2016 07:26

Ravennka píše:Koupili jsme 3 Halské + 2 červenolisté... 2 jsou zasazené, pak přišla návštěva... už se těším, až tam budou všechny :mrgreen: budou to keříčky jenom pár metrů... a doufám, že hafo oříšků.. veverky tu nemáme, jenom mrchy straky :?

Připiš si na seznam kvíčaly, k nám právě přiletěly a hodujou u sousedů. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod shalom3 » 30. říjen 2016 10:21

Lískáče mají rádi asi všichni tvorové. Proto jsou tak drahé, promítá se do toho plat plašiče :D , náročná služba 24/7, protože i v noci určitě někdo ochutná.
+Lenka Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ravennka » 30. říjen 2016 11:59

To u nás naštěstí není.. tady jenom ty straky. Navíc nám tu do 100m z obou stran domu staví a rámusí tu těžká technika, takže tady toho moc nežije... jenom ty straky, které tady u toho staveniště prakticky vyrostly a jsou otrlý... mrchy. Nicméně až budou oříšky dozrávat, tak vezmu kuličkovku a budu plašitObrázek ... na straky ji stačí vytáhnout a uletí (ty jsou chytrý), po zbytku stačí střelit zhruba tím směrem a pochopí to taky... slovy klasika - chytrému napověz, hloupého kopni
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse