Názory na mé portfolio na SS

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: Názory na mé portfolio na SS

Příspěvekod Lenka » 29. říjen 2016 07:27

Přemýšlím, proč se tihle chytráci nevyskytují příliš na jiných fotobankách. Mám hypotézu, že nalezli do šutru v době, kdy povolili šrouby a začli brát na základě jednoho obrázku.
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod prudek » 3. listopad 2016 18:09

Jak jim můžou procházet ty fotky s jedním slovem 20x opakujícím se v názvu. Mě jednou utekla jedna fotka s několikrát opakujícím se slovem v názvu a hned sem měl problém a musel to opravit.
prudek

IP: 37.44.22.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 3. listopad 2016 18:45

Ono jim to právě neprochází, oni to přešmudlají dodatečně, což na SS jde. Jiné fb většinou tuto vymoženost nemají.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod prudek » 3. listopad 2016 22:44

Proti nekalejm praktikám by se mělo bojovat. Bonzovat a bonzovat. :D
prudek

IP: 37.44.22.xx

Příspěvekod shalom3 » 3. listopad 2016 23:18

Je vidět, že moc nesleduješ dění ;) . Mluví se tady o tom v několika vláknech, včera tu byl i odkaz na petici - https://www.change.org/p/jon-oringer-el ... utterstock (takže se můžeš zapojit, od včerejška již přes 700 podpisů). Zatím to ovšem nevypadá, že by byli ochotní s tím něco dělat, ale uvidíme.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Návštěvník » 18. leden 2017 10:09

Flammert píše:Ahojte, rád bych získal nějakou zpětnou vazbu od zasvěcených lidí ohledně mého portfolia. Než jsem začal nahrávat fotky byl jsem smířen s tím, že prodeje nebudou samozřejmě veliké, ale také jsem nečekal takové malé, portfolio je ještě malé tedy :lol: Tak bych rád poprosil někoho ochotného jestli by se mohl podívat na pár snímků a klíčových slov u nich a mohl zhodnotit jestli je to cesta správným směrem :-)

Předem děkuji za Vaše názory :-)

https://www.shutterstock.com/g/Karel+Pesorna

Sice starší téma ale odpovím nudné mele.Co že přídi lodě a ta krajina těch je harold navíc je to nuda nic to nepovinné vemte tu cestu že stromy nuda nuda teď si tam představte turistů .Příklad bych uvedl fotografování západu slunce nuda nuda nuda vemte ale nd filtr naplánujte lavičku s hereckém a hned to je foto s příběhem
Návštěvník

IP: 2a00:1028:83da:2c4e:552b:4337:695f:21xx

Příspěvekod PandaWild » 18. leden 2017 10:17

To je nějaký automatický překlad z generátoru náhodných slov? :roll: (anonymní alternativa uživatele Jarousek/jaroslavkonrad ?)
+Trueblackheart Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2005

Předchozí

Zpět na Diskuse pro nováčky