| Hodnocení: 0 |
Host píše:Momentálně nejlepší strategie na šutru je založit nový profil na "bílého koně", ukradnout někde na warezu co nejvíc špičkových obrázků, nahrát je a po schválení všechny pořádně ospamovat. Než s tím něco udělají, tak vyděláte pěkné peníze a už si můžete mezi tím připravovat další pirátský profil.
Setkal jsem se s názorem, že přesně tohle je neoficiálně podporováno i majiteli Shutterstocku, protože jim to generuje největší a nejrychlejší zisky. Vždy nové špičkové portfolio se začátečnickou odměnou 25centů. Jedinou tzv. "férovou" alternativou k tomuhle je prý snižování odměn pro "zasloužilé" dodavatele. Loď se potápí a tak šéfové zacpávají díry čím se dá...
to je informace odkud? Nebo je to jen doměnka? Myslím si, že Shutterstock nic takového neřeší - tedy je to pod jejich úroveňpřesně tohle je neoficiálně podporováno i majiteli Shutterstocku
PandaWild píše:Takové falešné portfolio je i právně stíhatelné, jako podvod, ne? Přes PayPal je majitel dohledatelný, nedá se prodávat anonymně. Jestli to někdo dělá, tak si dost koleduje o průšvih.
| +PandaWild, +Ravennka | Hodnocení: +2 |
Host píše:PandaWild píše:Takové falešné portfolio je i právně stíhatelné, jako podvod, ne? Přes PayPal je majitel dohledatelný, nedá se prodávat anonymně. Jestli to někdo dělá, tak si dost koleduje o průšvih.
Dělá to bohužel dost lidí. Já jsem si tady jen víceméně ulevil protože mi to nějak už bere motivaci.
To o té tiché podpoře spammerů a pirátů na které zatím ještě nikdo neupozornil mám od velmi dobrého zdroje, který byl v SS zaměstnán.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.