To bude asi ten nový Mňau-Mňau Style.Ravennka píše:Tomu nerozumíte... hledala reklamu na HP - Hewlett-Packard, kde hraje PSY Gangnam Stylety nuly jsou jenom na zmatení nepřítele...
| Hodnocení: 0 |
PandaWild píše:To bude asi ten nový Mňau-Mňau Style.
Lenka píše:Díky za inspiraci, přes tu kočku jsem se proklikala na "russian style" a málem jsem spadla pod stůl.
Teď si ale potřebuju odflusnout. Zima na krku a vrchol sezóny nikde. Myslíte, že se to zlepší až amíci zvolej toho troubu, co jim tam bude šéfovat? Prej stojej a vyčkávaj všechny trhy, nejen fotobankovej.
| +Marsan | Hodnocení: +1 |
Host píše:Jo, to je pravda: jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet... Poslední dobou se zdá, jako by se Amerika s výběrem pitomců do čela státu inspirovala u nás, ti alespoň trochu (navenek) slušní ve volbách propadají, ale to jsem už psal. Největší lumpové z posledních desítek let se vždy dostali k moci demokraticky, aby potom tu demokracii mohli zatrhnout. Jedinou vyjímkou je VŘSR která má dnes výročí a někteří ji se slzou v oku budou oslavovat. Představa, že dnes uvidím pod okny lampionový průvod (a nebude to recese) mi poněkud zvedá krevní tlak...
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.