Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod shalom3 » 4. listopad 2016 11:25

Umělecký pseudonym nemá, ona se chová spíš konspirativně.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 4. listopad 2016 11:51

Ravennka píše:Tomu nerozumíte... hledala reklamu na HP - Hewlett-Packard, kde hraje PSY Gangnam Style ;) ty nuly jsou jenom na zmatení nepřítele... ;)
To bude asi ten nový Mňau-Mňau Style.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod soim » 4. listopad 2016 12:17

PandaWild píše:To bude asi ten nový Mňau-Mňau Style.

Myslíš tenhle? https://www.youtube.com/watch?v=GgsDPg5e7pc :lol:
soim

Reputace: +44

Příspěvekod Ravennka » 4. listopad 2016 12:20

Ukradli jí to! Teď bude googlit "Jak napsat žalobu" ;)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 7. listopad 2016 07:10

Díky za inspiraci, přes tu kočku jsem se proklikala na "russian style" a málem jsem spadla pod stůl.

Teď si ale potřebuju odflusnout. Zima na krku a vrchol sezóny nikde. Myslíte, že se to zlepší až amíci zvolej toho troubu, co jim tam bude šéfovat? Prej stojej a vyčkávaj všechny trhy, nejen fotobankovej. :geek:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Host » 7. listopad 2016 07:54

Lenka píše:Díky za inspiraci, přes tu kočku jsem se proklikala na "russian style" a málem jsem spadla pod stůl.

Teď si ale potřebuju odflusnout. Zima na krku a vrchol sezóny nikde. Myslíte, že se to zlepší až amíci zvolej toho troubu, co jim tam bude šéfovat? Prej stojej a vyčkávaj všechny trhy, nejen fotobankovej. :geek:

Az si zvolej toho troubu, tak spadne dolar nejmin o petikorunu. Trhy se na americkeho Babise nijak netesi. To by zase hlas lidu vynesl k moci pekne hovado...
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 7. listopad 2016 08:59

Po volbě vždycky dojde ke krátkodobému poklesu, ale zároveň skončí kampaň a budou moct agentury zase řešit něco jinýho. Za druhý, teď je nejistota, jak to dopadne. Až to budou vědět, tak se podle toho budou moct zařídit na delší dobu, nervozita opadne. Výsledek není vůbec jednoznačnej, co jsem koukala na předběžný odhady, skoro všude to vypadá na plichtu, takže překvapení oběma směry nejsou vyloučena. Kterej z těch dvou pitomců je větší Babiš, na to bych si fakt nevsadila. Podvodníci jsou to oba. :-)
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Host » 7. listopad 2016 10:06

Jo, to je pravda: jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet... Poslední dobou se zdá, jako by se Amerika s výběrem pitomců do čela státu inspirovala u nás, ti alespoň trochu (navenek) slušní ve volbách propadají, ale to jsem už psal. Největší lumpové z posledních desítek let se vždy dostali k moci demokraticky, aby potom tu demokracii mohli zatrhnout. Jedinou vyjímkou je VŘSR která má dnes výročí a někteří ji se slzou v oku budou oslavovat. Představa, že dnes uvidím pod okny lampionový průvod (a nebude to recese) mi poněkud zvedá krevní tlak... :evil:
+Marsan Hodnocení: +1
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 7. listopad 2016 10:20

Host píše:Jo, to je pravda: jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet... Poslední dobou se zdá, jako by se Amerika s výběrem pitomců do čela státu inspirovala u nás, ti alespoň trochu (navenek) slušní ve volbách propadají, ale to jsem už psal. Největší lumpové z posledních desítek let se vždy dostali k moci demokraticky, aby potom tu demokracii mohli zatrhnout. Jedinou vyjímkou je VŘSR která má dnes výročí a někteří ji se slzou v oku budou oslavovat. Představa, že dnes uvidím pod okny lampionový průvod (a nebude to recese) mi poněkud zvedá krevní tlak... :evil:

A víš co je sranda? Podle astrologů letos akorát na včerejšek vyšel Samhain, takže i ty lampiony mají letos své místo. Letos se vůbec ty svátky nějak zajímavě sešly. Chanuka začíná na štědrej den. To se taky stává málokdy. 8-)
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 7. listopad 2016 11:41

Letos i kalendář přeje tomu, aby celý svět byl multikulturně-tolerantně-sluníčkový :mrgreen:
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse