PandaWild píše:Z Tebe bude profi tvůrce.Hodně se mi tam líbí ten zvuk kytary. Hraješ dobře, kytara nemá chybu.
Když si to porovnávám s originální skladbou - oni mají sice zvuk perfektní, dokonalý, vyladěný a bez chybičky. Jenže v tom je současně i zádrhel. Hudební tvůrci se v tvorbě hudby časem zdokonalují, jenže taková hudba se časem stává příliš uniformní a plochá, ztrácí náboj který měla v době jejich nedokonalých začátků a tak lidé pak raději sahají po starších nedokonalých verzích, které ještě obsahovaly živost tvorby a ne strojovou dokonalost. Mně se Tvá verze líbí víc než originál, protože je netradiční, něco obsahuje, není to ten dokonalý klip jakých je miliony. Podle mne máš velkou šanci se tímto způsobem chytnout.
To mi připomnělo - "Chocolate Rain" je také podobná velmi amatérská tvorba pro YouTube a přitom se to stal super hit s obrovskou sledovaností.(protože i přes nedokonalost má vysoký náboj) Něco takového se Ti může také stát. ... A možná časem přejdeš z coverů na plnou vlastní interpretaci hudby (s podporou hudebních editorů).
Pando, díky moc, opravdu si toho vážím a jsem rád že se ti to líbí... dalo mi to hodně práce...když to spočítám s nahráváním hudby střihem, kompozicí videa apod...to bude určitě přes 10h práce