shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Ravennka » 30. listopad 2016 19:01

Jestli máš něco k Vánocům / Novému roku, tak to ještě nahraj, jestli máš něco obecného, tak to zvaž ;) ono ostatně ten první lednový týden je taky mrtvo... spíš to začíná až tak druhý týden v lednu. Takže teoreticky si můžeš udělat dlouhé volno :mrgreen:
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Anika » 30. listopad 2016 19:24

Novinky ze šutru:
http://forums.submit.shutterstock.com/t ... ng/page-12
podle této zprávy už neprojde editorem obrázek s opakujícími se výrazy. Tak konečně něco. Že to trvalo...
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod ledinka » 30. listopad 2016 19:39

k teto kauze - nekolikrat jsem mela v popisu opakovane slovo (asi 3x ve 3 vetach), ale duvod zamitnuti - title must be in english...
na otazku, co tam neni english mi odpovedeli toto:

Hello Leona,

Thank you for contacting us and thank you for your patience with our delayed response. We are currently experiencing a high volume of emails.

In regards to your image 519265714 with the title:

"white paper rectangles - seamless background. Seamless pattern with white paper triangles with shadows. Very light seamless pattern with 3D papers."

The use of repeated words or phrases in the title (such as "paper" and "seamless" in your image) is not permitted. These titles are considered spam and are not accepted for publishing during the review process. Editing them in this manner after your content has been published is not allowed.

Spam titles list the same word or word stem multiple times. However, not all sentences or descriptive phrases that contain repeated words are prohibited. Review the examples below.
Not Allowed: run, run, run
Not Allowed: run running runner
Not Allowed: Summer Season. Summer Wallpaper. Summer Time. Happy Summer. Summer Day. Summer Design. Summer Vector. Summer Text. Summer Lettering.
Not Allowed: Beauty icon. Beauty icon vector. Beauty icon simple. Beauty icon app. Beauty icon web. Beauty icon logo.
Not Allowed: Fishing scene with a fisherman fishing for fish with a fishing pole in a fishing boat with a fish on a hook.
Allowed: German Shepherd Dog plays with other dogs at a sunny dog park.
Allowed: Runner running on city street.
Allowed: Runners running a Thanksgiving Day fun run in Edmonton, Alberta, Canada.
Check out these helpful links for further guidance on titles:
Maximize Your Visibility: Keyword and Title Best Practices
Why was my content rejected for Titles?

We hope this information is helpful for future submissions and apologize for any inconvenience. Thank you for your message and for your creative contributions to Shutterstock. Please do not hesitate to contact us if we can be of further assistance.

Best regards,

Shutterstock Contributor Support Team
ledinka

Reputace: +1

Příspěvekod shalom3 » 30. listopad 2016 20:05

Anika píše:Novinky ze šutru:
http://forums.submit.shutterstock.com/t ... ng/page-12
podle této zprávy už neprojde editorem obrázek s opakujícími se výrazy. Tak konečně něco. Že to trvalo...

Mně vyhazovali už poměrně dlouho obrázky, kde se nějaké slovo opakovalo, byť to bylo třeba jen 2x. Když si to pak člověk dodatečně editoval, tak už se nedělo vůbec nic. Takže to vidím jako takové formální bubu.

Ledinka: Tohle povídáníčko, co Ti poslali, je mi povědomé, snad to mají dokonce někde na stránkách. Myslím, že to samé mi poslali na podobný dotaz mailem taky. Asi aby se neřeklo...
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Anika » 30. listopad 2016 20:30

Asi jsem to napsala špatně:) - je to myšleno tak, že se to vůbec neodešle do fronty ke schválení, ne že to neschválí kontrolor. Tím editorem jsem myslela editovací rozhraní, ne člověka, co to kontroluje.
Nevím teď z hlavy, jestli při dodatečné úpravě se zobrazuje stejné okno, asi jo, v tom případě by to zabránilo spamování i při dodatečných úpravách.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod shalom3 » 30. listopad 2016 20:59

Aha, já jsem si předtím ten odkaz nestačila přelouskat, jinak by mi to bylo asi došlo. No jo, ale tohle měli udělat tak před rokem :? . Teď už asi začali pociťovat určitý odliv odběratelů, protože kdo se má v těch ....hrabat. Jsem zvědavá, ale další dávku budu posílat asi až někdy o víkendu.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 30. listopad 2016 21:08

Jeden obrázek jsem teď zkusmu dodatečně zaspamoval, nic brutálního jenom asi 4x slovo abstract v title a zatím žádný problém.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Bananaboy » 1. prosinec 2016 13:17

Škoda, že sem už nechodí ten Petr ktorý zvýšil za rok portfólio o 3500 ilustrácií. Vtedy písal, že ten nárast pocítil na vyšších predajoch. Bohvie koľko ilustrácií má už teraz a či mu ešte stále rastú predaje, alebo v súčasnosti nepomôže už ani masívne pridávanie?
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Host » 1. prosinec 2016 14:48

Bananaboy píše:Škoda, že sem už nechodí ten Petr ktorý zvýšil za rok portfólio o 3500 ilustrácií. Vtedy písal, že ten nárast pocítil na vyšších predajoch. Bohvie koľko ilustrácií má už teraz a či mu ešte stále rastú predaje, alebo v súčasnosti nepomôže už ani masívne pridávanie?

K tomu něco mohu říct... Přes všechnu nechuť jsem za poslední měsíc nahrál několik set obrázků. Z toho cca 300 mi jich po schválení na týden zmizelo. V současné době jsou viditelné všechny a dokonce se i hezky prodávají. Tipuji, že se mezi nimi vyskytují i dva, nebo tři nové bestsellery.
No a pointa příběhu? Počty prodejů ani zisk se mi vůbec nezvýšily, naopak počty stažení neustále klesají. Místo starších souborů se mi teď prodávají ty nové. Skoro to vypadá jako by existoval nějaký nařízený strop pro moje portfolio, který nesmím přelézt... (to jsou ty spiklenecké teorie :) )
Takže si začínám myslet, že i masivní upload je už prd platný. Nebo možná ten můj nebyl dostatečně masivní.
Stejně mě překvapilo, že i přes velkou úspěšnost nových obrázků se žádný, ani minimální nárůst nekonal...
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Pedro » 1. prosinec 2016 15:36

Bohužel, mám se Shittertockem stejné zkušenosti jako "Host". Nahrál jsem pro změnu kolem stovky animovaných videí a skoro vůbec se to neprojevilo na prodejích. Prodávají se jen 4-6 let staré ilustrace a sem tam nějaká novinka. Beru už Shutterstock jen jako průměrnou fotobanku, která moc nepřeje autorům, kteří přispívají déle jak 3 roky.
Jistě, velkou měrou se na tom poklesu prodejů podílejí i spameři a neochota SS rychle reagovat na danou situaci.
Ovšem na druhou stranu Fotolia a Videoblocks prodávají videa jako diví. Naštěstí v pohodě zalepí ztráty, které seká SS. Istock šlape taky dobře, konečně berou video kodek Photo-Jpg, takže už to tam tlačím :)
PS:jen jsem si postěžoval, tak zrovna skočil prodej videa na SS, ale to nic nemění na tom co jsem psal výše ;)
+Bananaboy Hodnocení: +1
Pedro

Reputace: +78

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock