Bananaboy píše:Škoda, že sem už nechodí ten Petr ktorý zvýšil za rok portfólio o 3500 ilustrácií. Vtedy písal, že ten nárast pocítil na vyšších predajoch. Bohvie koľko ilustrácií má už teraz a či mu ešte stále rastú predaje, alebo v súčasnosti nepomôže už ani masívne pridávanie?
K tomu něco mohu říct... Přes všechnu nechuť jsem za poslední měsíc nahrál několik set obrázků. Z toho cca 300 mi jich po schválení na týden zmizelo. V současné době jsou viditelné všechny a dokonce se i hezky prodávají. Tipuji, že se mezi nimi vyskytují i dva, nebo tři nové bestsellery.
No a pointa příběhu? Počty prodejů ani zisk se mi vůbec nezvýšily, naopak počty stažení neustále klesají. Místo starších souborů se mi teď prodávají ty nové. Skoro to vypadá jako by existoval nějaký nařízený strop pro moje portfolio, který nesmím přelézt... (to jsou ty spiklenecké teorie

)
Takže si začínám myslet, že i masivní upload je už prd platný. Nebo možná ten můj nebyl dostatečně masivní.
Stejně mě překvapilo, že i přes velkou úspěšnost nových obrázků se žádný, ani minimální nárůst nekonal...