PandaWild píše:Zkus si postěžovat ještě jednou, pořádně, třeba naskočí další.
| Hodnocení: 0 |
| +PandaWild | Hodnocení: +1 |
shalom3 píše:Já bych si s dovolením také postěžovala, dneska máme prvního a není nic lepšího, než si začít stěžovat hned pěkně na začátku měsíce
| +Pedro | Hodnocení: +1 |
Bananaboy píše:Zaujímam sa o to hlavne preto, lebo som pred pár dňami začal zase vo veľkom kresliť nové vektorové ilustrácie, tak aby som vedel aká je aktuálna situácia. Aj keď sa príjmy nebudú zvyšovať, neostáva nám nič iné ako stále pridávať nový obsah. Je to stále lepšie ako rezignovať a sedieť so založenými rukami.
Inak už by som bol tiež rád, keby sa konečne predalo nejaké video, takže týmto sa tu oficiálne sťažujem.![]()
Viem, že ich mám ešte málo iba 30 kusov z toho len 10 animácií, ale je to dosť demotivujúce keď vidím, že vektory sa predávajú dobre a videá tam len tak ležia bez úžitku. Niektoré už rok a pol.
| +Bananaboy, +Miky, +Ravennka | Hodnocení: +3 |
Potvrzuji, Fotolia mi za rok vydělala celkově 50% toho co ShutterStock, ale videí mi prodala stejně jako ShutterStock.Pedro píše:...Fotolia,(Adobe), někde psala výhled, nebo směr prodeje medií přes fotobanky do roku 2018 a videa tam měla 75% podil na zisku...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.