shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Bananaboy » 1. prosinec 2016 19:53

Pedro moc si ma nepotešil. Tiež ma výroba animácií chytila a baví ma ale ide mi to dosť ztuha a keď si predstavím, že ďalších možno 70 animácií ešte nebude žiadny predaj, tak je to hodne demotivujúce. Ach jo... snáď sa to nejak poddá. 8-)
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Pedro » 1. prosinec 2016 20:13

Bananaboy píše:Pedro moc si ma nepotešil. Tiež ma výroba animácií chytila a baví ma ale ide mi to dosť ztuha a keď si predstavím, že ďalších možno 70 animácií ešte nebude žiadny predaj, tak je to hodne demotivujúce. Ach jo... snáď sa to nejak poddá. 8-)

Tak já Tě trochu potěším, sice mě baví tvořit videa, ale taky se s tím neskutečně drbu. Ono nápady by byly, ale převést je do koukatelné animace dá fůru práce.
Holt animátoři jako p.Trnka anebo pí H.Týrlová z nás asi nebudou :)
+Bananaboy, +Ravennka Hodnocení: +2
Pedro

Reputace: +78

Příspěvekod shalom3 » 1. prosinec 2016 20:44

Ale jo, letos v létě mě to taky docela chytlo. Mám zatím asi tak 70 animací, prodalo se jich zatím pět. Je fajn, že mohu použít různé již hotové vektory, tak to střídám, buď mám náladu kreslit nebo to dávat do pohybu. A když ani jedno ani druhé, tak holt popisuji :( .
+Pedro Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Bananaboy » 1. prosinec 2016 21:00

Ja by som to chcel tiež striedať ale mám ten problém, že keď dlhšie nepoužívam nejaký software, tak zabúdam s ním pracovať. Teraz som mal cez leto voľno od Illustratoru a učil som sa a snažil tvoriť animácie v After Effects. Pred pár dňani som znovu otvoril Illustrator a bol to boj si zase zvyknúť. Chcel by som teraz aspoň do jari vydržať tvoriť vektory a na jar zase niečo naanimovať. Už sa vidím ako budem potom na After Effects zase čučať ako teľa na nové vráta. :lol: :lol:
+Lenka Hodnocení: +1
Bananaboy

Příspěvekod Pedro » 1. prosinec 2016 21:19

Taky je řešením zůstat v jednom grafickém programu a dělat všechno v něm. Jak jsem jednou koukal na tutorial o AE a týpek v něm popisoval, že nechápe proč někdo používá Photoshop, když má After Effects.
Je fakt, že ono to opravdu jde. Jen se člověk musí naučit rychle orientovat v té změti rozbalovacích ikonek.
Pedro

Reputace: +78

Příspěvekod shalom3 » 1. prosinec 2016 21:28

Bananaboy: Jo, tak o tom mi ještě chvilku povídej :lol: . Já střídám Corel, Affinity, PowerPoint, sem tam ještě Gimp a Inkscape a jsem z toho vždycky jelen. Nejvíc mě rozhodí klávesové zkratky, v některých programech jdou naštěstí aspoň částečně přenastavit, jinak se vztekám, že něco mačkám a ono nic. A právě nejhorší je, když si od nějakého programu dám delší pauzu, to jsou pak první hodiny znovuzahájení opravdu na infarkt.
+Bananaboy, +sedmicka7a Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Bananaboy » 1. prosinec 2016 21:31

Pedro: Ja som šťastný, že mám slušnú zásobu vektorov s ktorými môžem v AE pracovať. Možno nejaké jednoduché tvary by som tam zvládol, ale mnoho efektov ktoré zvládam v Illustratore sú momentálne pre mňa v AE nerealizovateľné a neviem si ani predstaviť ako by sa v ňom dali urobiť. Máš pravdu najlepšie by bolo venovať sa jednénu programu, ale v súčasnosti som rád, že už aspoň ako tak zvládam tú animačnú časť After Effects. ;)
+Pedro Hodnocení: +1
Bananaboy

Příspěvekod Miky » 2. prosinec 2016 10:55

Ohledne videi s vami naprosto souhlasim. Tvorba pro fotobanky me zivi a rok za rokem aktivne sleduju ten vyvoj. Uz jsem to tu pred casem psal – kdo chce na fotobankach dlouhodobe vydelavat, musi delat i videa(idealne hlavne videa). Stock fotograf se proste musi stat i stock videografem -jinak se proste neuzivi(vzdy budou nejake vyjimky samozdrejme). A podobne plati i pro ilustratory. Videa a ruzne pocitacove animace se dlouhodobe vyplati. Budoucnost je v pohybu!
+Bananaboy, +Costertoast, +PandaWild, +Pedro, +Ravennka, +fotobanker, +shalom3 Hodnocení: +7
Miky

Reputace: +68

Příspěvekod Marsan » 2. prosinec 2016 11:48

Náš "klasik" si myslel, že "Budoucnost patří aluminiu.."
ale kapitan Nemo " Mobilis in mobili" :lol:
+Costertoast Hodnocení: +1
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Host » 2. prosinec 2016 16:03

Miky píše:Ohledne videi s vami naprosto souhlasim. Tvorba pro fotobanky me zivi a rok za rokem aktivne sleduju ten vyvoj. Uz jsem to tu pred casem psal – kdo chce na fotobankach dlouhodobe vydelavat, musi delat i videa(idealne hlavne videa). Stock fotograf se proste musi stat i stock videografem -jinak se proste neuzivi(vzdy budou nejake vyjimky samozdrejme). A podobne plati i pro ilustratory. Videa a ruzne pocitacove animace se dlouhodobe vyplati. Budoucnost je v pohybu!

Naprostý souhlas. Je jenom otázka času než se někomu povede zlevnit výrobu ohebných displejů s velmi nízkou spotřebou tak, že se stanou hitem v obalovém designu. Teda pokud je EU včas nezakáže jako neekologické... :lol:
Třeba polívka v pytlíku s jednoduchým videonávodem na obalu. Jednou se z toho může stát i nutnost, protože lidí schopných číst a zároveň i text chápat, bude asi ve světové populaci ubývat... :|
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock