Co vás zajímá ohledně tvorby a prodeje videí?

Video (footage) dnes patří mezi další formát, který se na fotobankách prodává. Tato diskuze je věnovaná jeho tvorbě, různým formátům a možnostem prodeje.

Re: Co vás zajímá ohledně tvorby a prodeje videí?

Příspěvekod Pitju » 9. prosinec 2016 00:30

Určite sa to oplatí. Robil by som to aj ja, mám však trošku obavi z postservisu pri komunikácii s kupujúcimi, predajom práca nekončí....moja angličtina nie je na takej úrovni, aby som niekomu vysvetľoval prácu v štruktúre Ae templatu
Hodnocení: 0
Pitju

Reputace: +17

Příspěvekod -Tereza- » 9. prosinec 2016 18:50

Pitju toho se také docela bojím, ne kvůli angličtině, ale spíš že třeba něco fakt nebudu umět řeši, s AE jsem začala v létě a moc se tam zatím nevyznám. Zkusím poslat první template a uvidím, jak to dopadne. Prodávají se za nižší cenu než normální videa a je s tím víc práce, takže by ty prodeje musely být o dost lepší, aby se to vyplatilo.

Jinak povrzuji, že na Dreamstime odmítají i videa za podobnost :roll:
-Tereza-

IP: 94.112.211xx

Reputace: 0

Příspěvekod Pitju » 10. prosinec 2016 01:45

....vieš ...všimol som si, že nektorý autori píšu niečo také že " skúste sa obrátiť na niekoho v okolí, kto by vám mohol pomôcť s mojím templatom, pretože problém je príliš komplexný" :)
Pitju

Příspěvekod Pitju » 11. prosinec 2016 19:49

Ahojte. Otázka smeruje na tých, čo už uploadovali na Videohive pomocou nového systému. Koľko vám trvá alebo trvalo schvaľovanie? MNe to tam už na Envato trčí neštandartne dlho. Ďakujem
Pitju

Příspěvekod Hamin » 12. prosinec 2016 08:45

Pitju píše:Ahojte. Otázka smeruje na tých, čo už uploadovali na Videohive pomocou nového systému. Koľko vám trvá alebo trvalo schvaľovanie? MNe to tam už na Envato trčí neštandartne dlho. Ďakujem

Ahoj, já už déle uploaduji přes nové rozhraní a videa tam visela klidně i 1-2 měsíce. Pak najednou vše jedním šmahem zamítli :D
Nikon D7100, Sigma 17-55 f2.8 OS HSM, Sigma APO EX DG 70-200 f2.8 MACRO II, AF-S Nikkor 35mm f1.8, Nikkor AF D Micro 60mm f2.8, Flash SB-700, Softbox 60x60 for SB flash
Hamin

Reputace: +82

Příspěvekod shalom3 » 13. prosinec 2016 17:42

Dneska mi zamítli video na SS s důvodem:
Frame Rate / Shutter Speed -- Clip exhibits issues related to frame rate or shutter speed.
Na soubor jsem se podívala přes Vlastnosti v Průzkumníku, tam je vidět 25 snímků/s. Nevím ale, co se rozumí tím Shutter Speed. Nebo je možné, že se soubor při nahrávání nějak poškodil?
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 13. prosinec 2016 17:47

To už řešila Ravennka: http://forum.fotobanky.cz/post41802.html#p41802 (pokračování http://forum.fotobanky.cz/post41869.html#p41869 ) ... znamená to, že reálná rychlost videa neodpovídá FPS, obraz nejede plynule.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 13. prosinec 2016 21:21

Je to tak - když to krokuji, tak je vždy pár snímků stejných, statických a pak zase pár snímků s posunem - ani se nedá říci, že by to bylo pravidelné (např. každý třetí). Co s tím, to mne zatím nenapadá. Toto byl první pokus v programu Corel Video Studio, kde jsem k rozpohybování png obrázku použila jeden z filtrů programu a experimentovala s nastavením parametrů filtru.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Pitju » 14. prosinec 2016 19:39

Ahojte ak na Pixta uploadnem UHD alebo 4K video, spracujú ho a zmenšia si ho na FullHD, vykopnú ho, alebo odignorujú? Upload s videami mi tam vysí už dosť dlho v pendingu. Ďakujem
Pitju

Příspěvekod PandaWild » 14. prosinec 2016 20:43

Ani jsem tam 4k nezkoušel nahrávat, když v požadavcích mají rozměr max. FullHD. Asi by to ani neprošlo přes submit. Ale Pixta mi připadá že se už přestává vyplácet. Ze začátku se tam celkem zajímavě prodávalo, ale s nárůstem contributorů to šlo rychle dolů a teď už jsem tam i přestal nahrávat, prodeje skoro žádné. S videi to tam možná sami vzdali, protože pár posledních měsíců videa skoro už ani neschvalují a navíc tam zůstávají trčet bez vygenerovaných náhledů, jakoby to omezovali (možná jen příliš velký submit contributorů). Za celou dobu co tam jsem tak se mi prodalo jen 1 video ve Web rozlišení, dost bída.
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na O videu a jeho tvorbě