Ďakujem všetkým za rady, tipy a zdžuby. Neuvedomil som si, že ďalšia várka fotiek nebude tak skoro viditeľná. Na schválenie čaká skoro 30 fotiek a ďalšie sú čerstvo approved. Takže ak sa pozriete za pár dní, tak tam toho bude viac

Čo sa fotiek týka, tak úprimne, kto fotí pred tým ako počul o stocku dobre predajné fotky? Aspoň z môjho pohľadu nie je stock fotografia úplne presne to, čo prirodzene fotím. Nešlo mi ani tak o predaje, ale o pocit, že niečo nefunguje a že ľudia moje fotky ani nevidia. So schvaľovaním fotiek, najmä kvetov som problém nemal i keď som si všimol, že nie tradičná expozícia znamená automaticky refusal rovnako ako príliš malá hĺbka ostrosti. Problém je skôr intellectual property, občas mi ujde nejaké logo, alebo neviem čo všetko sa vlastne fotiť môže (napr. sochy v parku ?)
Čo sa konkrétnych názvov týka, tak je to skvelý nápad a pokúsim sa to doplniť, avšak zrovna tie kvetinky vôbec netuším ako sa volajú, uvidíme ako pomôžu flower recognition weby.
Ešte raz ďakujem za rady.
Edit: Laická otázka: Ako fungujú sety ? Resp. pri sete je možnosť " Publish set", čo to spraví ?