základní postup

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: základní postup

Příspěvekod PandaWild » 19. prosinec 2016 15:49

Textury planet - buď použiješ free fotky od NASA a pak to tam musíš uvést "Elements of this image furnished by NASA” nebo si vytvoříš vlastní textury např. pomocí TexiGen. Jiné cizí textury než NASA použít nesmíš, z toho bys mohl mít průšvih.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod Fug4s » 19. prosinec 2016 20:07

Ravennka píše:Tohle je asi tak o 5 tříd jinde :mrgreen:

jako lepší nebo horší? :)
PandaWild píše:Textury planet - buď použiješ free fotky od NASA a pak to tam musíš uvést "Elements of this image furnished by NASA” nebo si vytvoříš vlastní textury např. pomocí TexiGen. Jiné cizí textury než NASA použít nesmíš, z toho bys mohl mít průšvih.

JJ vím ale tyto dílo už jsou vytvořena s cizími texturami. Většinou ale několik přes sebe s různým prolnutím vrstev, nevím jestli na tohle někdo může přijít.
Fug4s

Reputace: +40

Příspěvekod Ravennka » 19. prosinec 2016 20:40

Lepší ;)

Ad přijít - nemusí, ale je lepší mít klid a případně stvořit něco nového (pokud to nemůžeš upravit) v tomhle stylu. Nevím, jaká bude prodejnost, ale rozhodně je to 'wow' a hned tak někdo to neumí ;)

Taky je otázka, kolik to zabere času... protože abstraktní nebe tohohle stylu je určitě lepší než 100 jiných, které jsou na fb. Ale nikdo nezaručí, že se ten čas projeví na výdělcích.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod castyhost » 19. prosinec 2016 21:27

kolik planet je ještě potreba vytvořit ??
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Noldo » 20. prosinec 2016 09:51

Poslušne hlásim prvé 2 predaje na SS :)
Noldo

Reputace: +10

Příspěvekod Marsan » 20. prosinec 2016 10:01

Noldo píše:Poslušne hlásim prvé 2 predaje na SS :)

bezva gratuluji. ;)
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod PavelD » 21. prosinec 2016 08:17

Tak to gratuluji :-). Já jsem stále v očekávání.
Je pravda, že jsem nahrál jen pár fotek a šel jsem jen do jedné tj DT včetně exlusivity. Nicméně krom mě, o fotky nikdo ani nezakopnul. Asi jsem nedočkavý, nebo něco dělám špatně tak uvidíme časem.
Kdyby se chtěl někdo kouknout nebo poradit, tak odkaz je:
https://www.dreamstime.com/paveldvorakcl_info

Pavel
PavelD

Reputace: 0

Příspěvekod Fug4s » 21. prosinec 2016 08:51

Ravennka píše:Lepší ;)

Ad přijít - nemusí, ale je lepší mít klid a případně stvořit něco nového (pokud to nemůžeš upravit) v tomhle stylu. Nevím, jaká bude prodejnost, ale rozhodně je to 'wow' a hned tak někdo to neumí ;)

Taky je otázka, kolik to zabere času... protože abstraktní nebe tohohle stylu je určitě lepší než 100 jiných, které jsou na fb. Ale nikdo nezaručí, že se ten čas projeví na výdělcích.

Jak který díla ale klidně i 30 hodin jedno takže bych docale rád i zužitkoval tyto hotové. Ale krást se nemá zatím jsem všude nahrál jedno dílo, tak uvidím.

gratulace. Já už chci taky. :)
Fug4s

Reputace: +40

Příspěvekod Sagi » 21. prosinec 2016 09:07

Tak to gratuluji :-). Já jsem stále v očekávání.
Je pravda, že jsem nahrál jen pár fotek a šel jsem jen do jedné tj DT včetně exlusivity. Nicméně krom mě, o fotky nikdo ani nezakopnul. Asi jsem nedočkavý, nebo něco dělám špatně tak uvidíme časem.
Kdyby se chtěl někdo kouknout nebo poradit, tak odkaz je:
https://www.dreamstime.com/paveldvorakcl_info

Pavel

Myslím, že se v dnešní době víc vyplatí nahrávat neexkluzivně na víc fotobank, než na jednu a to ještě Dreamstime. Pro pravidelné prodeje to chce navíc přispívat pravidelně a mít portfolio v řádů min stovek ;)
+PandaWild, +Ravennka Hodnocení: +2
Sagi

Reputace: +41

Příspěvekod Noldo » 21. prosinec 2016 09:23

Pekné krajinky, ale bohužiaľ krajinky asi až tak moc nejdú. Ešte by som ťa upozornil, že ak by si nahrával iné iné fotobanky tak HDR zle znášajú, mne SS vyhodil všetko na fotolií prešla jedna a DT zobralo asi všetky. Ja dávam ako exlusive len tie, ktoré mi inde nezobrali.
Inak stále držím 4 predaje na SS, inak nič :D
Noldo

Reputace: +10

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse pro nováčky