3D obrázky a vše kolem nich

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: 3D obrázky a vše kolem nich

Příspěvekod soim » 13. leden 2017 20:50

sentio píše:Pánové (dámy jsem v tomto vláknu nezahlédl),

Jsi špatně koukal, když nepočítám ty od Bananaboy, tak jsem tu zahlédla minimálně dvě ukecané dámy :D

Jinak ptošek se mi líbí, jen se mi nezdá to nasvícení, ale nevím v čem přesně - není to "přesvětlené"?
Hodnocení: 0
soim

Reputace: +44

Příspěvekod Bananaboy » 14. leden 2017 09:03

Super nápad s tou abecedou. Snáď nebude vadiť, keď sa budem mierne inšpirovať. Nie, vtáka modelovať nebudem, ale napadlo mi štylizovať pózy modeliek k určitým písmenám abecedy. Napríklad upaženie ruky a nohy na stranu na získanie pózy pripomínajúcej písmeno "K" a podobne. Aspoň sa dokonale vybláznim s pózovaním modeliek, ktoré musím kvôli neskoršej animácii ovládať dokonale.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod sentio2 » 15. leden 2017 13:07

tak to pardón nečetl jsem celé vlákno...
za feedback děkuji - ještě prostuduji světla a stíny a zkusím udělat to světlo trochu soft...
Banánovýchlapče - klidně se inspiruj - bude mi potěšením, mimojiné to vychází z analýzy co jsem Vám posílal...
Váňa
sentio2

IP: 37.48.41.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod PandaWild » 15. leden 2017 15:29

Po abecedě by to chtělo ještě ptáka s amplionem, jak vyhlašuje slevy a akce. To bude teprve trhácký obrázek.

Lidské abecedy je na fotobankách celkem dost, ale chce to spíš 2 postavy. S 1 se to těžko realizuje.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod ToM » 17. leden 2017 09:24

Bananaboy, prosím tě, já jsem asi slepej nebo blbej. Možná kombinace obojího. Kde jsou ty licenční podmínky? Koukám namátkou na nějaké oblečení a nevidím to. Náhodou o toho autora jehož věci se dají dál prodávat jako 2D render by jsi se nepodělil? A ještě dotaz. Pokud chci ušetřit za figuru, předpokládám, že se dá modifikovat postava genesis 3, která je již v programu. Chibí jen vlasy, makeup a oblečení? Nebo má tato figura nějaké omezení?

http://www.daz3d.com/marionette-for-genesis-3-females
ToM

IP: 178.255.168xx

Příspěvekod Bananaboy » 17. leden 2017 10:51

Daz3D má licenčné podmienky tu:
http://www.daz3d.com/eula
Táto licencia sa vzťahuje k produktom autora "Daz Originals". U iných autorov si musíš dohľadať licenciu ku každému konkrétnemu autorovi. Keď sú ale v kolónke autorov viacerí autori a je tam aj Daz Originals (ako napríklad u tej Marionetty) tak sa riaď licenciou pre Daz Originals. Je nadradená nad ostatné licencie, pretože ostatní autori upravovali pôvodný produkt od Daz Originals.

Na figúru Genesis 3 by sa mala tiež vzťahovať vyššie uvedená Daz3D licencia, takže žiadne obmedzenie by tam nemalo byť. Genesis 3 sa dá tiež modifikovať podľa svojich predstáv cez "Shaping" záložku. V "Posing" záložke ju môžeš pózovať a v "Surfaces (Color)" záložke jej môžeš meniť farby, materiály a textúry.
Bananaboy

Příspěvekod ToM » 17. leden 2017 12:56

Moc děkuju.
ToM

IP: 178.255.168xx

Příspěvekod Bananaboy » 30. říjen 2017 09:53

Ak by mal niekto záujem, tak na SharewareOnSale sa nasledujúce dva dni bude dať zadarmo stiahnuť a nainštalovať 3D realtime animačný software iClone 6.
https://sharewareonsale.com/s/reallusio ... 4-pro-sale
Bananaboy

Příspěvekod sentio » 30. říjen 2017 18:45

@Banannos a na co je to dobrý? (myšleno ve smyslu, trochu umím Blender, výsledky půjdou do FB takže komerční účely) - tedy vyplatí se to zkoumat, učit, používat? Jaká je to licence?
sentio

Reputace: +20

Příspěvekod sentio » 30. říjen 2017 18:50

sentio

Reputace: +20

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse